Lees je jezelf helemaal bij deze zomer met het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018!

Lees je jezelf helemaal bij deze zomer met het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018!
,
@marketingfacts

De zomer. Lekker weer (hopen we tenminste). Biertje (of een wijntje). En een goed boek natuurlijk. De weergoden en je lokale supermarkt regelen die eerste twee. Dat boek hebben wij voor je. En wat voor een. Terwijl jij lekker met je tenen in het zand zit, lees je jezelf met het Marketingfacts Jaarboek helemaal up to date over de stand van marketing anno nu, alle relevante statistieken en cijfers, inspirerende voorbeelden en best practices. Dus doe jezelf en je collega's een plezier en neem dat Jaarboek mee de tuin in, naar het strand en stop het in je koffer voor je vakantie. 

Dat wil ik!

In 11 hoofdstukken en 5 hot topics verkennen we alle actuele onderwerpen van online marketing anno 2017. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de moderne marketingorganisatie en de inzet van analytics. Natuurlijk behandelen we ook alle relevante kanalen en trends. Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe Jaarboek.

Ik wil ook een Jaarboek!


Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.