kies een categorie
 • Stage Online Marketing

  bij Scienta
  Stage Online Marketing
  Stage Online Marketing
  In je stage online marketing ga je de diepte en breedte van het gehele online marketingvak ontdekken. Je gaat operationeel bij ons aan de slag met bijvoorbeeld het opstellen van e-mailings of social media en je denkt ook actief mee over de achterliggende strategie en propositie. Je gaat aan de slag per september 2017.
 • Stagiair Events

  bij Het Rijksmuseum
  Stagiair Events
  Stagiair Events

  Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt 1,1 miljoen (kunst)objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. In april 2013 is een geheel vernieuwd Rijksmuseum geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en activiteiten voor jong en oud. 

 • Meeloop-Meewerk- stagiaire Marketing & Sales

  bij Het Rijksmuseum
  Meeloop-Meewerk- stagiaire Marketing & Sales
  Meeloop-Meewerk- stagiaire Marketing & Sales

  Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt 1,1 miljoen (kunst)objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. In april 2013 is een geheel vernieuwd Rijksmuseum geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

 • Marketing stagiair(-e) Glamour per direct

  bij G+J Media
  Marketing stagiair(-e) Glamour per direct
  Marketing stagiair(-e) Glamour per direct

  Het marketingteam van Glamour is per direct en vanaf juli op zoek naar een nieuwe stagiair(-e)! Doe jij een marketing gerelateerde studie op hbo/wo-niveau en wil je ervaring opdoen bij het grootste modeblad van Nederland? Dan is dit zeker iets voor jou!

 • Stagiar(-e)s marketing National Geographic

  bij G+J Media
  Stagiar(-e)s marketing National Geographic
  Stagiar(-e)s marketing National Geographic

  National Geographic. Wie kent het merk niet? National Geographic Magazine kenmerkt zich door indrukwekkende fotoreportages over interessante onderwerpen. Naast National Geographic Magazine, vallen ook National Geographic Traveler, Historia, Junior en de line & brand extentions (boeken, webshop, DVD’s etc.) onder de verantwoordelijkheid van het marketingteam. En met de organisatie van de jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Fotowedstrijd en de Vakantiebeurs is er geen dag hetzelfde.

 • (Afstudeer) Stage Content en Community Management

  bij The Online Group
  (Afstudeer) Stage Content en Community Management
  (Afstudeer) Stage Content en Community Management
  Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mooie online marketingcampagnes? Ben je ondernemend en gek op contentmarketing? Dan is deze stage ├ęcht iets voor jou!
 • Online marketing stage

  bij De Klantenmachine
  Online marketing stage Online marketing stage

  Wij zijn op zoek naar een gedreven duizendpoot die wil werken in een sterk groeiend online marketing bedrijf.

 • Stage Marketing & Sales

  bij HelloFresh
  Stage Marketing & Sales
  Stage Marketing & Sales

  Wil jij werken in een jong, dynamisch team in een van de spannendste e-commercesectoren van dit moment? Kom ons dan versterken en help de foodmarkt van de Benelux te veroveren! Voor ons groeiende team zijn wij vanaf de zomer op zoek naar een proactieve, resultaatgerichte stagiair(e) die het leuk vindt om hands-on ervaring op te doen in het Marketing & Sales team.

 • Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)

  bij Sooda internetbureau B.V.
  Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)
  Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)
  Pssst... stage lopen bij een piepklein internetbureau midden in de randstad met vet veel online kennis? Doe dat dan bij ons, wij werken namelijk aan eigen succesvolle online concepten en groeien als kool. Wij scoren nu al goed in Google enzo maar wij kunnen je hard gebruiken om dingen nog beter te maken. Daar krijg je wat voor terug, een hele hoop kennis, een sjieke stagevergoeding en een gezonde lunch. Bij interesse is er de mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken.
 • Stagiair(e) Sales

  bij OppoSuits
  Stagiair(e) Sales
  Stagiair(e) Sales
  Wij zijn per augustus/september 2017 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) binnen het vakgebied van sales. Wij bieden een meewerkstage waar gepaste ruimte is voor het maken van stageopdrachten.
  • Sales
  • dinsdag 21 maart 2017
  • Roelofarendsveen