Advertentieverkoop voor internetradio

Advertentieverkoop voor internetradio

CRN, de verkoopmaatschappij van regionale commerciële radiozenders, introduceert E Power Online Advertising: een nieuw verkoopbedrijf voor internetradiostations. CRN speelt hiermee in op de vraag van internetradiostations om de verkoop van advertentieruimte te verzorgen en op de behoefte van mediabureaus om voor het sterk groeiende aantal onlinezenders één aanspreekpunt te hebben.

Algemeen directeur Jan Lagrouw: “Een internetradiostation starten hoeft niet veel geld te kosten, maar een verkoopapparaat is een ander verhaal. Verkoop blijft mensenwerk en als ieder online station een eigen salesteam op moet zetten is dat een uiterst kostbare operatie. Bovendien willen mediabureaus wel zaken doen met kwalitatieve onlinezenders, maar het kost de bureaus te veel tijd om ieder station apart in te zetten én te woord te staan. De krachten bundelen is dan de oplossing.”

Bron: Adformatie


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.