• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Elf Yourself

Viral Friday: Elf Yourself

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor OfficeMax met Elf Yourself. Na het megasucces van vorig jaar, heeft OfficeMax deze feestdagen wederom het populaire Elf Yourself gelanceerd. ElfYourself.com ontving vorig jaar in slechts 5 weken tijd 36 miljoen hits. Ook dit jaar is de kerstgroet hard op weg om de kersthit van dit jaar te gaan worden. Op plek 2, L.A.A.F. (Liberation Army Against Freedom). Na de waarschuwingen vorig jaar van dè Chinese vuurwerkmaker Li-Kung Lee die enkel Mandarijn sprak, zijn het nu de ‘terroristen’ van het Liberation Army Against Freedom (L.A.A.F.) die waarschuwen voor de gevaren van het afsteken van siervuurwerk. Here Comes Another Bubble van The Richter Scales maakt de top 3 deze week compleet. De band uit San Francisco voelt een nieuwe internet bubble aankomen en heeft er een hilarische muziekvideo over gemaakt met diverse bekenden uit de Web 2.0 wereld.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • ElfYourself.com is echt geniaal. Iedereen die ik spreek hoor je erover! Mooi werk.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.