Kies de beste SlideshareReview van 2008!

Kies de beste SlideshareReview van 2008!
, Gemeente Nijmegen

Het zal jullie hopelijk niet ontgaan zijn dat er hier op Marketingfacts sinds begin september elke donderdag een presentatie van Slideshare besproken wordt. Bij deze kunnen jullie de beste van 2008 kiezen. De shortlist van 5 besprekingen is door de eenkoppige jury (ik, de auteur) vastgesteld op basis van volstrekt subjectieve criteria. Daarom, in willekeurige volgorde:

Je kunt hieronder in de poll stemmen, waarvoor alvast dank! In 2009 staan wij (Wichert van Engelen neemt vanaf volgende week om de week een Slideshare Review voor zijn rekening) open voor alle tips over mooie, inspirerende en vooral leerzame slideshows. Rest ons nog je alvast een goede jaarwisseling en een gezond 2009 te wensen. Op nieuwjaarsdag zijn we er weer!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.