Online tuesday #2: De foto’s

Online tuesday #2: De foto’s

“Het digital stuk is niet het probleem, het branding stuk is dat wel. Als je niet over branding kunt praten, ben je de klos.” Dat was maar één van de soundbites over digital branding die Jeroen de Bakker (Brandwebbing, 2009) gisteren de zaal in slingerde op de tweede editie van online tuesday in Felix Meritis. De expertvisie van De Bakker werd aangevuld met twee cases: Hi en Little Chicken. Al met al meer dan anderhalf uur presentatie in de grote zaal van Felix.

Op Twitter zocht ik gisteren even terug wat er zoal over deze editie van #onlinetuesday gezegd werd. Er waren een paar mensen in de zaal die augurken hadden gegeten, de organisatie staat open voor alle feedback. Samen kunnen we online tuesday nog mooier, beter, inspirerender en belangrijker maken dan het nu al is… Foto’s hierboven zijn van Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.