Aantal leden datingsites stijgt fors

Aantal leden datingsites stijgt fors

Het aantal leden van datingsites groeit gestaag. Lexa.nl heeft er de afgelopen twaalf maanden 150.000 nieuwe leden bij gekregen. Relatieplanet.nl komt al op zo’n 550.000 leden en I Wanna Data.nl heeft inmiddels zo’n 140.000 nieuwsgierigen voor de site. Vooral dertigers en veertigers schrijven zich in.

Deze generatie is weliswaar niet opgegroeid met internet, maar e-mail wordt voor hen als communicatiemiddel wel steeds normaler. Het idee dat internet ingewikkeld is, laten ze achter zich. De single hoeft om zich in te schrijven, alleen maar een profiel in te vullen en er eventueel een foto bij te klikken. Een van de voordelen van internetdating is dat het laagdrempelig is. Het is mogelijk eventuele toekomstige partners uitgebreid te bekijken zonder dat ze het doorhebben. Verder is het eenvoudig per mail te laten weten als je geen interesse hebt. Enkele grote Nederlandse datingsites zijn: www.iwannadata.nl, www.lexa.nl, www.onehello.nl, www.relatieplanet.nl en www.d-date.nl. Inschrijving is over het algemeen gratis. Daarna kost het vanaf ongeveer 15 euro per maand om contact te kunnen maken met andere leden.

Bron:
Het Parool

Via:
http://www.mkbnet.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Op www.start2date.nl kun je al deze datingsites met elkaar vegelijken.

  geplaatst op
 • Tsja, pak dan gewoon een gratis datingsite denk ik...waarom zoveel betalen?

  check:
  - Floxtar
  - Lymic
  - Knuz

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.