Amerikaanse startpagina About.com te koop

Amerikaanse startpagina About.com te koop

De Amerikaanse uitgever Primedia heeft About.com, ooit beurs-genoteerd aan de Nasdaq, te koop aangeboden. Volgens de New York Times zijn er vijf potentiele kopers: Google, Yahoo, de New York Times Company, AOL en Ask Jeeves (via: Hyped).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Ik wil about.com ook wel hebben, en biedt twee dollar! Trouwens Marco, mijn scriptie 'kranten vs. nieuwssites; wie wint de strijd om de lezer?' is te downloaden op mijn site: http://www.arnoudwokke.8k.com Marketingfacts komt het meest voor in hoofdstuk 3.

    geplaatst op
  • Arnoud, ik kan de scriptie niet downloaden!? Misschien even je link checken!

    geplaatst op
  • De link klopt; alleen mijn Mozilla 1.7 en Firefox willen het ook niet openen. Alleen Internet Explorer wil het doen (ik vind het ook heel raar, want normaal lukt het me wel, maar sinds gisteravond is-ie raar bezig)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.