Cleavage-vertising

Cleavage-vertising
, ING Groep
@evr

Aan het rijtje bra-vertising, chest-vertising, ass-vertising, head-vertising kunnen we nu toevoegen cleavage-vertising. Shaune Bagwell heeft via e-bay haar decollete als advertentieruimte voor 15.099 dollar verkocht aan Goldenpalace dat al eerder opmerkelijke adverentieruimte kocht.

Gaat dit ook richting Nederland komen? Eerder deze week liet Aukje van Ginneken een radio 538 tattoo zetten in ruil voor een borstvergroting.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Zal een korte hype worden, met als hoogtepunt g-spotvertising: find it and win fabulous prizes!

  geplaatst op
 • Deze vormen van advertising hebben alleen waarde omdat het als rariteit aandacht krijgt in de media. Er zal echter steeds minder aandacht voor zijn zodat de toegevoegde waarde langzamerhand zal verdwijnen en steeds minder adverteerders geinteresseerd zijn. Bedragen die men bereid is er voor te betalen zullen afnemen zodat er uiteindelijk alleen wat ranzige stunts overblijven. G-spot- en dickvertising zouden inderdaad weleens de laatste stappen kunnen zijn.

  Vwb Goldenpalace, kijk ook eens naar de diverse streaker-berichten op dit weblog. Bodyvertising is zo goed als uitgevonden door de reclamejongens van Goldenpalace!

  geplaatst op
 • Volgens mij is het een schreeuw om aandacht. Wat zou het voor de hits op haar eigen site betekenen?

  http://www.shaunebagwell.com/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.