• Mobile
    wordt gesponsord door

Verzadigingspunt mobiele markt nadert

Verzadigingspunt mobiele markt nadert

In 2008 heeft 80% van de Nederlanders een mobiele telefoon en is het verzadigingspunt bereikt, aldus Forrester Research.

Dit jaar zal 70% van de Europeanen een mobiele telefoon gebruiken, volgens nieuw onderzoek van Forrester. Steeds meer mensen gaan hun oude mobieltje vervangen en stappen over op mobiel internet. In 2008 is de verhouding gebruikers ? niet-gebruikers 3:2. Verwacht wordt dat in 2008 76% van de Europeanen een telefoon met webbrowser heeft. GPRS gaat het vanaf 2005 overnemen, maar ondanks de aanhoudende mediahype zal UMTS niet eerder dan in 2008 van de grond komen. Over twee jaar is GPRS een feit op alle mobiele telefoons. Telefoons met alleen GSM gaan in de komende jaren terugvallen van 37%in 2004 naar 9% in 2008.

Bron:
http://www.marketing-online.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.