Webloguitgeverij Blog.nl officieel van start

Webloguitgeverij Blog.nl officieel van start

Webloguitgeverij Blog.nl officieel van startNog geen week nadat Stephan Fellinger is gestart met Blogo.nl, is een tweede Nederlandse webloguitgeverij met ambities gestart: Blog.nl.

Achter de webloguitgeverij zitten vader en zoon Blog. Moet eerlijk zeggen dat toen ik enkele maanden geleden werd gebeld door vader Ben Blog, dat ik in eerste instantie dacht dat hij me voor de gek hield. Niets is minder waar, ze heten inderdaad Ben en Ayalon Blog en hebben al jaren de domeinnaam blog.nl.

De webloguitgeverij is gestart met drie themablogs: amstelveen.blog.nl, voetbal.blog.nl en wielrennen.blog.nl. In de komende tijd komen er vele nieuwe themablogs bij aldus Ayalon Blog.

Ben en Ayalon, heel veel succes en maak er iets moois van!


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Marco,

  Hartelijk dank voor je leuke bericht! We gaan ons best doen om iets moois the kunnen brengen in de Blog wereld.. Zoals jij als geen ander weet is het niet makkelijk om je eerste stappen te maken, maar we denken een goede basis te hebben om onze produkten en diensten verder uit te kunnen breiden..

  Vriendelijke groet,
  Ayalon

  geplaatst op
 • Even serieus, niet elke Timmerman heeft de genen om timmerman te worden. Hoe groot is de kans dat iemand die toevallig Blog heet een succesvolle blog-uitgever kan worden?

  geplaatst op
 • @Bertrand
  Legitieme vraag, zonder enige binding met IT, Blogs, commercie en marketing moet je inderdaad niet in de Blogwereld stappen. Blog.nl is voor ons een leuke extraatje, niks meer en niks minder. We proberen alle punten die nodig zijn te combineren en een goed compleet produkt in de markt te zetten. En iemand die Bakker heet kan net zo'n goede bakker zijn als iemand die Janssen heet tenslotte...

  geplaatst op
 • @ Ayanlon

  Ten eerste succes,

  Azijnzeikers zijn er altijd bij. Als je iets met passie doet lukt het meestal wel.

  geplaatst op
 • Bekijk het van de zonzij: die naam is juist een pré!

  - "Welkom op de Business Blog Meeting. Wat is uw naam?"
  - "Ben Blog."
  - "Ja, daar benne we hier allemaal voor. Maar nu even serieus!"
  - "Blog."
  - "Aangenaam. Ben Blogo."

  geplaatst op
 • Sites zien er m.i. goed uit en gun vader en zoon alle succes. Wanneer begint Blokker?

  geplaatst op
 • De weblogs zien er goed uit. Heren Blog, succes met dit avontuur!

  geplaatst op
 • Ziet er heel goed uit. Succes!

  geplaatst op
 • Ayalon en Ben, aan media-aandacht geen gebrek volgens mij. Zowel nu.nl als telegraaf.nl komen vandaag met het nieuws. Top!

  geplaatst op
 • Zojuist waren Ben Blog en Stephan Fellinger te horen in het radioprogramma Radio Online. Ik verwacht dat vanavond of morgen de uitzending als mp3-bestand is te downloaden. Weinig nieuws voor de lezers van Marketingfacts, wel goed voor de PR van blogs in het algemeen. Goed gedaan heren!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.