Marketingfacts Jaarboek 2020-2021

BESTEL NU

Over het Marketingfacts Jaarboek

Deze editie

Dit jaar publiceren we voor de vijftiende keer het Marketingfacts Jaarboek. Wat begon als een handig gidsje dat de lezer wegwijs maakte in het veranderende medialandschap, is in veertien jaar tijd uitgegroeid tot een vierhonderd pagina’s tellend boek waarin alle facetten van (online) marketing aan de orde komen.

Alles wat je moet weten

In elf hoofdstukken en vier hot topics verkennen we alle actuele onderwerpen van (online) marketing anno 2020. Dit jaar speciale aandacht voor digitale transformatie, neuromarketing, evidence based marketing en interdisciplinair werken. Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe Jaarboek.

Helemaal up to date

Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat om relevante statistieken, trends en best practices. Met de input van experts is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk voor marketingprofessionals, -geïnteresseerden en -studenten.


Dit zeggen zij:

Marc van Eck

CEO New Growth Strategies en voorzitter NIMA Register Marketeers

Als je als marketeer niet weet wat er speelt, kan je het spel niet spelen. Goede marketing gaat niet om gokken, maar om weten en ruiken. Het Marketingfacts Jaarboek is daarom een must voor elke serieuze marketeer.

Jeanine Dijkhuis

Register Marketeer

Dit jaarboek is een marketing-reflectieboek. De content is breed genoeg om te inspireren en te diepgaand om snackable te worden genoemd. Het is geen magazine en ook geen eenzijdig themaboek. Ieder jaar weer actueel met nieuwe hot topics. Dát maakt het Marketingfacts Jaarboek uniek.

Kirsten Andres

Voorzitter/directeur NIMA

Wat een heerlijk vitamineshot geeft dit jaarboek ons weer over het mooie marketingvak. Want marketing geeft waarde voor je klant, voor je bedrijf of organisatie, je stakeholders en voor onze samenleving. Het kan niet meer zonder elkaar. Alles moet kloppen en dat maakt marketing betekenisvol. De inhoud van dit jaarboek geeft dat mooi weer.


Waar wacht je op?

Bestel het Marketingfacts Jaarboek 2020-2021!

BESTEL NU

Bestel het boek in onze eigen webshop.

Liever het Marketingfacts Jaarboek 2019-2020 bestellen? Dat kan uiteraard ook nog. Die uitgave vind je HIER


Hoger onderwijs

Meer over het Marketingfacts Jaarboek in het onderwijs

Grafieken
Cases
Actuele cijfers