Marketingfacts Jaarboek 2018-2019

Het Marketingfacts Jaarboek in het hoger onderwijs

  • Het meest actuele studieboek over online marketing

  • Van analytics tot marketing en strategie: alle onlinemarketingdiciplines komen aan bod

  • 30 auteurs, vertegenwoordigen het complete beroepenveld

  • Dit jaar uitgebreid met 5 hot topics, zoals wetgeving & privacy, marketing automation en conversational commerce

  • Bekijk hier alle hoofdstukken en hot topics in het nieuwe Jaarboek.

Het Marketingfacts Jaarboek is het meest complete handboek over online marketing in Nederland. Alle facetten worden in het boek behandeld: van analytics tot marketing en strategie, van advertising tot social media. Inmiddels zijn er al veel hogescholen en universiteiten die dit studieboek inzetten voor hun marketing- en communicatieopleidingen.

De volledig herziene hoofdstukken - aangevuld met vijf compleet nieuwe hot topics - zijn geschreven in samenwerking met dertig online professionals, stuk voor stuk dé autoriteiten binnen hun online vakgebied. Kortom het Marketingfacts Jaarboek 2018-2019 is een must-read voor elke student en docent die zijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van online marketing serieus neemt.


Dit zeggen zij:

Luuk Ros

Manager content & business, NIMA en hoofdredacteur Marketingfacts

Een must have voor iedere vakprofessional. Online marketing en de marketing van online - voor veel marketeers een veelkoppig monster – worden geduid, gestructureerd en toegelicht door de enige vaktitel die daarvoor de onbetwiste autoriteit heeft.

Gerard van Rijn

Opleidingsmanager commerciële economie, De Haagse Hogeschool

Het Marketingfacts Jaarboek is een onmisbare bron van informatie, juist ook voor startende professionals. Verplicht op de boekenlijst!

Ilja van Bree

Docent opleiding communicatie, HAN

Dit boek is een aanwinst voor studenten van communicatie- en marketingopleidingen en helpt studenten met het doorgronden van complexe digitale vraagstukken. Het boek is compleet, duidelijk, overzichtelijk en biedt actuele kennis over nieuwe technologieën.


Docentenexemplaar

Vraag een gratis docentenexemplaar aan


Bestel het boek

Ook te koop bij bol.com en managementboek.nl