Marketingfacts Jaarboek 2021-2022

Het Marketingfacts Jaarboek in het hoger onderwijs

  • Het meest actuele studieboek over (online) marketing

  • Van analytics tot marketing en strategie: alle (online)marketingdiciplines komen aan bod

  • De auteurs vertegenwoordigen het complete beroepenveld

  • Inclusief vier hot topics, digitale transformatie, evidence-based marketing, neuromarketing en interdisciplinair werken

  • Bekijk hier alle hoofdstukken en hot topics in het nieuwe Jaarboek.

Het Marketingfacts Jaarboek is het meest complete handboek over (online) marketing in Nederland. Alle facetten worden in het boek behandeld: van analytics tot marketing en strategie, van reclame, contentmarketing tot social media. Inmiddels zijn er al veel hogescholen en universiteiten die dit studieboek inzetten voor hun marketing- en communicatieopleidingen.

De volledig herziene hoofdstukken - aangevuld met vier compleet nieuwe hot topics - zijn geschreven in samenwerking met professionals, stuk voor stuk dé autoriteiten binnen hun vakgebied. Kortom: het Marketingfacts Jaarboek 2021-2022 is een must-read voor elke student en docent die zijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van marketing serieus neemt.


Dit zeggen zij:

Luuk Ros

hoofdredacteur Marketingfacts

Een must have voor iedere vakprofessional. Online marketing en de marketing van online - voor veel marketeers een veelkoppig monster – worden geduid, gestructureerd en toegelicht door de enige vaktitel die daarvoor de onbetwiste autoriteit heeft.

Gerard van Rijn

Opleidingsmanager commerciële economie, De Haagse Hogeschool

Het Marketingfacts Jaarboek is een onmisbare bron van informatie, juist ook voor startende professionals. Verplicht op de boekenlijst!

Ilja van Bree

Docent opleiding communicatie, HAN

Dit boek is een aanwinst voor studenten van communicatie- en marketingopleidingen en helpt studenten met het doorgronden van complexe digitale vraagstukken. Het boek is compleet, duidelijk, overzichtelijk en biedt actuele kennis over nieuwe technologieën.


Docentenexemplaar

Vraag een gratis docentenexemplaar aan


Bestel het boek

Ook te koop bij bol.com