Clenn Krommenhoek

Directeur-eigenaar Advies- & montagebureau voor zonnepanneelinstallaties

  • 0 posts
  • 3 reacties

Clenn Krommenhoek (1983) is een ondernemer in de markt voor zonne-energie. Met zijn bedrijf Vera Solar levert hij niet alleen advies aan particulieren bij de aanschaf van zonnepanelen, maar verzorgt hij het hele proces, tot aan de montage toe. Zo wil Krommenhoek verduurzaming voor iedereen mogelijk maken, zijn klanten volledig ontzorgen en kwaliteit verzekeren.

Voordat Clenn Krommenhoek zijn huidige onderneming begon, maakte hij carrière in de financiële dienstverlening. Begin jaren 2000 kreeg hij door een van zijn sociale contacten een baan aangeboden bij een groot financieel adviesbureau. Daar was Krommenhoek enkele jaren werkzaam als financieel adviseur in hypotheken, leningen en andere financiële producten, voordat hij in 2006 de overstap maakte naar een ander bureau.

Bij zijn nieuwe werkgever groeide Clenn Krommenhoek door tot directeur van de bedrijfsonderdelen die zich met financieel advies en kredietbemiddeling bezighielden. In 2010 kocht hij deze ondernemingen zelfs over, splitste deze af en ging zijn eigen weg. Twee jaar later besloot Krommenhoek deze activiteiten te beëindigen en volledig op zijn werk in de duurzame energiesector te focussen.

In 2012 had Clenn Krommenhoek immers zijn advies- en montagebureau voor zonnepaneelinstallaties opgericht. Destijds was deze markt nog volop in opkomst en ontwikkeling. Krommenhoek koos echter voor kwaliteit boven kwantiteit – in zijn dienstverlening, producten en relatie met zijn klanten – een keuze waaraan hij tot op de dag van vandaag vasthoudt. Door klanten een kwalitatief hoogwaardige service en alleen A-klasse producten te bieden, wist hij reeds honderden huishoudens van zonnepanelen te voorzien.