Postkrediet

Marketing Postkrediet

Postkrediet
  • 0 posts
  • 0 reacties

Postkrediet werkt nauw samen met de beste kredietbanken: Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Qander en BNP Paribas. Deze banken zijn de banken waar wij het geld vandaan halen dat wij weer aan onze klanten uitlenen. Het voordeel van deze samenwerking is dat wij geld kunnen lenen tegen de laagste rente op de markt op dit moment.

Bij Postkrediet kun je alleen online een lening afsluiten. Dat komt omdat wij alleen maar online werken en juist door deze werkwijze onze gunstige voorwaarden en lage tarieven kunnen garanderen. Onze rente is altijd lager dan bij een reguliere bank. Vergelijkingen maken qua rente eb voorwaarden met reguliere banken loont dus de moeite.

Nadat je de offerte online hebt aangevraagd ontvang je van ons een e-mail met een persoonlijke login link en wachtwoord.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het proces niet snapt. Wij begeleiden je door het hele proces vanaf de aanvraag voor het geld tot aan de uiteindelijke afhandeling.

De offertes van de banken waarmee wij samenwerken vergelijk je in je persoonlijke “Mijn Postkrediet” omgeving. Hier kun je zelfs je offertes aanpassen naar jouw persoonlijke eisen.

Je persoonlijke spullen oploaden doe je pas nadat je een keuze hebt gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld door een foto te maken met je smartphone. Ook kun je met je smartphone of printer de stukken inscannen.

Geen advies maar execution only, wat?

Postkrediet is een bemiddelaar tussen de consument en de bank die het uiteindelijk geld bezit, de kredietbank. Omdat wij alleen bemiddelen geven wij dus geen advies. Je kunt je hele lening regelen via onze “Mijn Postkrediet” omgeving waardoor je helemaal geen advies nodig hebt.

Deze vorm van begeleiding wordt ook wel ‘execution only’ genoemd. Wil je meer informatie over geld lenen bij Postkrediet? Kijk dan op onze website. Online geld lenen bij Postkrediet is echt heel makkelijk.