Dialogical

Marketingcommunicatie adviseur The Last Minute Club

Dialogical
  • 0 posts
  • 40 reacties

Met zijn ervaring als serial entrepreneur en marketing expert begeleidt hij startups naar de ‘next level’. Het volgende niveau waar het als startup niet meer gaat om het product of de dienst voor het voetlicht te krijgen, maar om het creëren en behouden van klantwaarde.

Positionering

Ron helpt je met de dialoog met je klanten en prospects. Het inzichtelijk maken van klantbehoeftes en daarop anticiperen. Maar ook met het aanscherpen van je propositie en de positionering in de markt. Het opbouwen van je merk om een ‘top-of-mind’ positie te veroveren in de ‘evoked set’ van de beoogde doelgroepen.

Digitale transformatie

Je kunt bij Ron ook terecht voor een verjongingstraject en met name voor organisaties waarbij digitale transformatie noodzakelijk is. Want het huidige tijdperk vereist een specialistische kennis van zaken als social media, crowd-sourcing, crowd-funding, co-creation, realtime marketing, responsive marketing, instant personalization, scenario strategieën, scenario planning, webcare, content marketing, native apps, gamification, etc.

Dus gaat het in de huidige maatschappij van opeenvolgende trends iets te snel voor jou en jouw bedrijf dan helpt hij je in een sneltreinvaart dat je weer ‘up-to-date’ bent en hoe je deze kennis meteen binnen je organisatie kunt toepassen. Het verjongingstraject is met name bedoeld voor gevestigde ondernemers in het MKB.