Mischa Coster MA MSc

Chief Psychology Officer, adviseur, spreker, auteur Grey Matters & Guideology

Mischa Coster MA MSc
  • 26 posts
  • 99 reacties

“I change how people see things”

Mischa is mediapsycholoog en Chief Psychology Officer bij Grey Matters, een onderzoeks- en adviesbureau dat organisaties helpt inzichten uit de psychologie in de praktijk toe te passen. Ook is hij founding partner bij Guideology, een adviesbureau dat zicht richt op het begeleiden van klantgedrag in de financiële sector. Mischa gelooft dat psychologie de smeerolie is voor organisaties, zowel op gebied van marketing als ook sales, HR, MD, recruitment, innovatie, security en finance. Hij heeft voor dit gedachtegoed de titel ‘Chief Psychology Officer’ bedacht, een rol waar inmiddels meerdere organisaties invulling aan hebben gegeven.

Naast psychologie consultant (voor klanten zoals T-Mobile, Capgemini, Rotterdam The Hague Airport, Agis, KNMG, NIMA, Oracle, Univé, EU council, belastingdienst en diverse ministeries), is Mischa een graag geziene keynote spreker op zowel (internationale) congressen als incompany events. Ook wordt hij regelmatig als gedragsexpert op televisie gevraagd voor actualiteitenprogramma’s als EditieNL, Eén Vandaag, DWDD en Radar. In zijn vrije tijd is Mischa gastdocent aan de UU, UvA, HvA, VU, UT, HHS, RU, Nyenrode en UM.

Persuasion godfather dr. Robert Cialdini zei over Mischa:
“During a career of researching and teaching the Principles of Persuasion, I have never encountered anyone who understands better than Mischa Coster how they apply and can be effectively used within Social Media.”