special

Viral Friday

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare & Viralblog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar ons!

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare & Viralblog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar ons!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week campagnes van LG, Contour & McDonald's. Heb je een tip? Stuur 'm op!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week campagnes van Tomorrowland, Assassin's Creed & John Clayton. Heb je een tip? Stuur 'm op!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van, Code.org, OREO & Google. Heb je een tip? Stuur 'm op!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van EDEKA, Pepsi & DHL. Heb je een tip? Stuur 'm op!

 • De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar de briljante video voor de promotie van Twisted Metal. De 2e plaats is voor de grappige http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120217_future_hipsters">Future Hipsters, zullen wij in 2062 ook zo terugblikken? En met de Alex Thomson Keel Walk sluiten we de top 3 van deze week af. Bekijk de complete top 5.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar de briljante video waarin Chevrolet letterlijk muziek speelt met een auto. De 2e plaats is voor de kort maar krachtige http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120210_old_spice_-_bounce">Old Spice video met Terry Crew. En met de Budweiser commercial sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2009, 2010 en/of 2011.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, deze week komen de 10 beste virals van het afgelopen jaar aan bod. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de top 10 van Viral Friday 2011 is voor de geniale commercial van Volkswagen. De 2e plaats is voor de levensechte teaser van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111229_ape_with_ak-47">Rise of the Planet of the Apes. En met de video van David Guetta’s Megamix lipsync video sluiten we de top 3 van deze jaarcompilatie af. Benieuwd naar de complete top 10 virals van het jaar? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. Deze week kijkt Viral Friday terug op 2010, een jaar waarin grote virale successen zijn behaald. De grote winnaar van het jaar is Lady Gaga’s Alejandro” Ending. Lady Gaga is de grote nummer 1 van YouTube met meer dan 113 miljoen views. Op de tweede plaats, Old Spice’s The Man Your Man Could Smell Like staat natuurlijk het scheerschuim merk Old Spice. En Tipp Ex’s A Hunter Shoots A Bear maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van dit jaar? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is een ware PR nachtmerrie voor FedEx. De 2e plaats is voor Google’s terugblik op 2011 met http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111223_zeitgeist_2011_year_in_review">Zeitgeist. En met de video van FreddieW’s nieuwste meesterwerk sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor I Just Had Sex (ft. Akon)” Ending. De heren van Lonely Island hebben met Akon een echt viral klapper gelanceerd. Op plek 2, My Blackberry is not working staan de Britse cabaretiers Ronnie Corbett en Harry Enfield. En 3.000.000 subsribers maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is afkomstig uit fragment een van Jimmy Kimmel’s talk show. De 2e plaats is voor de krankzinnige gadget van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111216_flyboard_zapata">Franky Zapata. En met de video van ONE Campaign sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Yogi Bear Parody: “Booboo Kills Yogi” Ending. Het lijkt erop dat de vriendschap tussen Booboo en Yogi voorbij is. Op plek 2, Lego Black Ops Lego voor kleine kinderen? En New Mario Bros. Movie Trailer maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar Matthew’s Day Off, een creatieve referentie naar de beroemde film Ferris Bueller’s day off. De 2e plaats is voor http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120203_transactions_acura_nsx_jerrysnsx">Acura, laat je verbazen door deze verbluffende concept car. En met de Flying People In New York video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2009, 2010 en/of 2011.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week werpt een blik in de toekomst met de komst van flexibele schermen. De 2e plaats is voor de grappige en creatieve http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111209_skittles_boom_box">Skittles Boom Box video. En met Sony’s projectie techniek sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor BMW 1 Series M Coupé. Step 3. Deze teaser van BMW geeft een eerste blik van de nieuwe 1 Serie M Coupé. Op plek 2, Zeitgeist 2010: Year In Review Google somt 2010 samen na aanleiding van de zoektermen. En iQ. I Color. - Red maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor GetUP´s strijd voor gelijke rechten in Australië. De 2e plaats is voor de sociale printer van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111202_berg_little_printer">Berg. En met artistieke video van Corridor Digital video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor I Hope This Gets To You. Walter heeft een hele speciale video gemaakt voor zijn vriendin met de band the Daylights. Op plek 2, Repeal DADT Message From Gaga Niet de nieuwste videclip van Lady Gaga maar wel een boodschap van haar voor het Amerikaanse Senaat. En Logitech Revue With Google TV - Kevin Bac maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Lady Gaga’s indrukwekkende shortfilm. De 2e plaats is voor de next big thing van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111125_next_big_thing_60_final">Samsung. En met gillende mannelijke Bieber fans video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Angry Birds Peace Treat. De ‘Angry Birds’ en de ‘Evil Pigs’ doen een poging om vrede te sluiten. Op plek 2, “It Gets Better” – Love, Pixar De mensen van Pixar steunen het Trevor Project met een video boodschap. En Sliding Cars In Seattle Snow On 11/22/10 maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de sympathieke John Lewis kerstvideo. De 2e plaats is voor de geweldige motor stunts van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111118_jorian_ponomareff_drift">Jorian Ponomareff. En met de katachtige Catvertising video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Asian Games: Uzbekistan VS Qatar. De rivaliserende keeper en spits maken er qua voetbal een potje van maar het is wel een viral. Op plek 2, Red Bull: New Street Trials Riding Danny MacAskill maakt op zijn fiets wel een hele bijzondere tocht voor Red Bull! En World’s Biggest Harry Potter Fan maakt de top 3 deze week compleet.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de CMA Awards. De 2e plaats is voor Visa’s http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/visa_nfl_neds_journey_to_the_super_bowl">Super Bowl actie. En met AT&T’s Blackberry Torch 4G commercial sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Driscoll Middle School Trick Play. Het American Football ream van Driscoll Middle School uit San Antonio maakt zich onsterfelijk met een wel heel bijzondere touchdown. Op plek 2, A LIFE ON FACEBOOK. Stel je het leven van een man voor maar dan vertelt via Facebook! En RockMelt: Your Browser. Re-Imagined. maakt de top 3 deze week compleet.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Rockstar’s Grand Theft Auto V trailer. De 2e plaats is voor Nike’s http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111104_nikebasketball_-_basketball_never_stops">Basketbal video. En met de video van goede doelen organisatie Movember sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor T-Mobile: Welcome Back. T-Mobile is het weer gelukt om en succesvolle flash-mob te organiseren, maar deze keer zonder dansende mensen. Op plek 2, Table Connect For iPhone Stel je een iPhone ter grote van je eettafel! De mannen van Table connects maken het mogelijk. En Obama: ‘I REMEMBER, SO I’M VOTING, AND NOT REPUBLICAN’ maakt de top 3 deze week compleet.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Rovio’s Angry Birds Ham’O'Ween tekenfilm. De 2e plaats is voor de langverwachte game http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111028_diablo_iii_black_soulstone">Diablo III. En met de katachtige trailer van Puss In Boots video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Nike Basketball – Lebron Rise. Nike en koning James stellen een heleboel vragen aan de fans. Op plek 2, Hadouken! – PEOPLE ARE AWESOME. waar verschillende YouTube hits als input zijn gebruikt voor de video van de nieuwe single ‘Mecha Love’. En TRON: LEGACY - Daft Punk’s ‘Derezzed’ maakt de top 3 deze week compleet.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de indrukwekkende Battlefield 3 simulator. De 2e plaats is voor Google’s nieuwste http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111021_introducing_galaxy_nexus">Galaxy Nexus smartphone. En met de razendsnelle Mazda3 video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Cataclysm - World of Warcraft. Blizzard entertainment laat een trailer zien van hun nieuwe spel dat in december uitkomt genaamd World of Warcraft Catalysm. Op plek 2, Tweet It - iPads VS iPhones waar de pantless knights het verschil tussen de iPad en de iPhone uitleggen. En Proffessor Green - ‘Coming To Get Me’ maakt de top 3 deze week compleet.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is Marvel’s indrukwekkende Avengers trailer. De 2e plaats is voor Qualcomm’s http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111014_snapdragon_presents_the_bug_circus_generator">Snapdragon processor. En met de video van Rethink’s Borstkanker video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Sesamestreet - Smell Like A Monster. Sesamstraat doet op geheel eigenwijze met Grover hun eigen versie van de bekende Old Spice video’s. Op plek 2, The Simpsons - Banksy Intro.  De bekende The Simpsons intro met wat street credibilty van Banksy. The Mp3 Experiment maakt de top 3 deze week compleet. Meer dan 3.000 mensen die een met een “Mummy Dance Party” meedoen!

  <a data-cke-saved-href="<A HREF=" href="<A HREF=" http:="" http://www.marketingfacts.nl="" viralfriday="" item="" 20101015_the_mp3_experiment_seven="" "="">Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is Sony’s Long Live Play teaser opvolging van vorige week. De 2e plaats is voor Apple’s nieuwste feature voor de iPhone 4S: http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111007_apple_-_introducing_siri_on_iphone_4s">Siri. En met de video van Lassi Hurskainen’s Angry Birds sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar de grappige commercial van Samsung. De 2e plaats is voor de Nike’s nieuwste product: http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120127_introducing_the_nike_fuelband">Nike Fuelband. En met de creatieve user generated video voor Chevrolet sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2009, 2010 en/of 2011.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Carlsberg. Op de 2e plaats staat deze viral van de aankomende film http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/39110930_puss_in_boots">Puss In Boots. En met de video van Sony’s Playstation 3 teaser sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  Deze week hebben we een top 6 in Viral Friday! De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Australia’s Next Top Model – Final. Sarah Murdoch maakt een behoorlijke fout tijdens de bekendmaking van de winnares van Australia’s Next Top Model. Op plek 2, 2 Guys 600 Pillows. Wat zou jij doen als je 600 kussens had? Mozilla Seabird 2D maakt de top 3 deze week compleet. De telefoon van Mozilla komt eraan. Tof? Als je een groot hart hebt en van tijgers houdt (wie niet?), sla dan vooral de speciale nummer 6 niet over!


  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de Foo Fighters. Op de 2e plaats staat deze viral van de Noorse bank http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20110923_dnb_norway">DnB. En met de video van Rhian Sugden sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor McFly’s Closet met schoenen, schoenen en..schoenen!. De 2e plaats is voor de Viral: Freddie Mercury Google Doodle, opdat wij nooit zullen vergeten! En met Call of Duty: MW3 - Find Makarov: Operation Kingfish sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kia Hamster Dance met de welbekende hamsters uit 2009. De 2e plaats is voor de Viral: East London Style. En met Foo Fighters sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Portal - No Escape waarin je op zeer verrassende wijze wordt ‘meegenomen’. De 2e plaats is voor de Viral: Dubstep Guns. En met OK Go And The Muppets sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor:
  DC Shoes. De 2e plaats is voor de Viral: Puss In Boots. En met : Danny Macaskill sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor:
  Sentry Sabotage. De 2e plaats is voor de Viral: UFO Hollywood. En met : Whalley Range sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor:
  Nissan. Op de 2e plaats staat alweer een viral voor The Rise of the Apes: Real Apes. En met : The Change-Up sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de Old Spice Challenge met New Old Spice Guy Fabio. De nummer 2 is voor de dansende tweeling in Hey Ya en met de Jedi Gang Fight sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar de ingenieuze video van Volkswagen. De 2e plaats is voor de halfnaakte mannen van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120120_old_spice_-_blown_mind">Old Spice. En met de creatieve remake van de song Hello sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2009, 2010 en/of 2011.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor het voetbalelftal van Awana Diab Lebanon. De nummer 2 is voor Rockstar Parking waarin een unieke manier van parkeren te zien is. En met de longboarder in Fail Like A Boss sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor:
  Ape with AK-47. Op de 2e plaats staat een parodie op medal of honor: Medal of Honor Cat. En met de: Trolling Saruman sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor
  Seagull Stole GoPro. Op de 2e plaats staat de spannende video van Lamborghini en Squirrel. En met de nieuwste versie van how it should have ended: Super Mario sluiten we de week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de The Crying PC Gamer. Op de 2e plaats staat de geanimeerde game trailer van Meet The Medic. En met de promotie video voor de nieuwe BMW 1M sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor deze unieke crash tussen twee motorrijders. Op de 2e plaats staat deze trailer van de Muppets waarin je een glimp kunt zien van de nieuwe Muppet film “Being Green”. En met de video Granny Games van Julian Smith sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Ocarina of Time 3D waarin je Robin Williams ziet met zijn dochter die hij heeft vernoemd naar prinses Zelda. Op de 2e plaats staat een video met Ronaldinho waarin je kunt zien hoe hij tijdens een warming up een briljante move maakt met de bal. En met de video iPod Magic - Deceptions sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor iOS5 waarin een bijzondere demonstratie te zien is. De 2e plaats is voor Shampoo Prank. En Wav.mov van WAV Collective is de nummer 3 van deze week. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kids React To Nyan Cat waarin je kunt zien hoe kinderen reageren op een lichtelijk irritante YouTube video. Op de 2e plaats staat 50 State Stereotypes waarin je een goed beeld krijgt van de stereotypen van de 50 verschillende staten in Amerika. En met deze video van Bavaria – Hugh Hefner sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Lady Gaga, onze nummer één koningin in Viral Friday. Op de 2e plaats staat deze video waarin je kunt zien hoe een jongetje een wel heel leuke dag heeft in de dierentuin. En met de video Kyle Gets Buckets 2.0 sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor dit wel heel bijzondere huwelijksaanzoek. Op de 2e plaats staat deze camera-battle. En deze remake van Charlie Bit My Finger is de nummer 3 van deze week. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar LG’s creatieve video. De 2e plaats is voor de sarcastische video over Adobé‘s http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120113_fotoshop_by_adobe">Fotoshop. En met de beste voetbalspeler van 2011 sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2009, 2010 en/of 2011.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Angry Birds Theme Covered waarin een cover van de populaire game te zien en te beluisteren is. De 2e plaats is voor de Zwitser Yves Rossy, ook wel bekend als de Swiss ‘Jetman’. En voetballer Cristiano Ronaldo speelt de hoofdrol in video nummer 3 van deze week. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Beyonce waarin te zien is hoe ze schoolkinderen verrast met een onaangekondigd bezoek. Op de 2e plaats staat deze verkorte versie van The Royal Wedding. En de nieuwe campagne van Google Chrome is de nummer 3 van deze week. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Little Thor van Marvel. Op de 2e plaats staat Call of Duty: Black Ops Escalation - Call Of The Dead een movie-achtige gametrailer. En de 3e plaats is voor Lamborghini. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Battlefield 3 - “Fault Line” Trailer. Een 12 minuten durende gewelddadige game trailer. Op de 2e plaats staat Final de la Copa del Reymet Real Madrid en FC Barcelona in de hoofdrol. En Julian Smith - Mr. Timn in Candyland is de nummer 3 van deze week met een sketch. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor WTF! Insane Human Curling By BIC Flex 3. Bekijk wat BIC scheermesjes en curling met elkaar te maken hebben. Op de 2e plaats staat The Latest T-Mobile Teaser, waarin de nieuwste T-Mobile flashmob teaser te zien is. En Aperture Investment Opportunity #4: “Boots” is de nummer 3 van deze week met een game trailer van Valve. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Playmobil Apple Store Play Set From ThinkGeek. Bekijk hoe Apple naast de echte wereld nu ook de Playmobil-wereld verovert. Op de 2e plaats staat Big In The city - Kobe Bryant And Smart BRABUS, waarin te zien is hoe Kobe in een Smart een achtervolging in zet. En FarmVille: English Countryside - Sheep Crossing maakt de top 3 van deze week compleet met een video voor de launch van een nieuw onderdeel in dit beroemde spel. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Angry Birds - The Movie. Bekijk de trailer van deze film en oordeel zelf! Op de 2e plaats staat Mile-high madness with Richard Simmons, waarin Richard Simmons een aerobicsessie maakt van het geven van veiligheid-instructies in een vliegtuig. En Skittles Touch - Cat maakt de top 3 van deze week compleet met een video waarin Skittles je vraagt je vinger op je computerscherm te leggen. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor First Person Mario. Beleef de wereld van Super Mario Bros 1 door de ogen van de held Super Mario zelf. Op de 2e plaats staat Justin Bieber pranks Willow Smith, waarin Justin Bieber en zijn crew de boel on stage op z’n kop zetten. En World’s Sexiest Top Spin 4 Video maakt de top 3 van deze week compleet met een video waarin Vanessa Williams het op neemt tegen een tennisgamer. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Honk For Japan!. Ryan Higa doet een donatie aan het Roden Kruis bij elke miljoen views die het krijgt. Op de 2e plaats staat Will It Blend? - iPad 2, Jawel, Blendtec en de iPad 2 wat denk jij. Will it blend?. En Adidas Is All In—120 Edition maakt de top 3 van deze week compleet met video waarvan je de volle 120 seconden kan genieten. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Jennifer Aniston Goes Viral – Smartwater. Erg smart van Smartwater om Jennifer in hun viral te gebruiken, het is een enorm viral effect. Op de 2e plaats staat BVB viral | Nuri Sahin And Roman Weidenfeller, kijk naar een vette truc in dit filmpje. En Citroën | Bip Bip maakt de top 3 van deze week compleet met een erg leuke video voor de nieuwe C3. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar SocialMedia8. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week gaat naar Bailey, een muzikale Golden Retriever. De 2e plaats is voor de ongeloofelijke onderwater viral gemaakt in http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20120106_fishing_under_ice">Finland. En met de video van grappige Doritos video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2009, 2010 en/of 2011.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Megan Fox for Emporio Armani Underwear and Armani Jeans. Als je goed kijkt dan zie je de jeans ook nog voorbij komen! Op de 2e plaats staat Volkswagen Commercial: The Force (Toyota Parody). De force is sterk maar is het ook sterk genoeg om Toyota te verslaan? En Cravendale - Cats with Thumbs maakt de top 3 van deze week compleet met een nieuwe viral. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Playable Angry Birds Birthday Cake. Is er binnenkort een vriend jarig die verslaafd is aan Angry Birds? Doe inspiratie op! Op de 2e plaats staat Blake Griffin Jumps Over A Car. Staat er een auto op het basketballveld? Dat is voor Blake Griffin geen enkel probleem. En Old Spice - Komodo maakt de top 3 van deze week compleet met een nieuwe viral. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Dead Island Trailer. Deze verbazingwekkende trailer is schokkend, realistisch en zeker een ‘one to watch’! Op plek 2 staan de Rear View Girls. Met hun geheime camera laten ze zien hoeveel mensen er nou eigenlijk naar je kont kijken. En deze 8 Year Old Raps Lady GaGa maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  Deze week hebben we een special gemaakt met virals uit de Super Bowl. De Super Bowl finale trekt meer dan een 100 miljoen kijkers!

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Doritos - The Best Part. Kijk hoe ver deze man gaat voor de smaak van Doritos. Op de tweede plaats staat Pepsi - Love Hurts. Dat doet het zeker in deze video! Bug Light - Hack Job maakt de top 3 van deze week compleet.
  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Volkswagen Commercial: The Force. Een jong jongetje komt in contact met THE FORCE en zijn vaders Volkswagen. Op plek 2, Google: Art Project – Visitor Guide Google maakt een aantal van de beste musea voor iedereen online beschikbaar. En Kobe Bryant is, “The Black Mamba”. Directed by Robert Rodriguez. Official Trailer 2 maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor David Guetta(With Me) One More Love Album Megamix. Keenan Cahill werkt nu samen met David Guetta om zijn megamix te promoten. Op plek 2, Crazy Japanese McDonalds Advert Japanse kinderen die wel heel erg blij zijn met de SpongeBob speeltjes uit de Happy Meal van McDonalds. En Greatest putt-putt shot of all time maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Golden Globes 2011: Ricky Gervais Opening Monologue. Op plek 2, Nike: Vive Le Football Libre. Nike is terug met een nieuwe virale hit. Kids React To Viral Videos #4 waarin de reacties van kinderen op virale video’s te zien zijn maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Google Goggles Sudoku Demo. Kan de Sudoku Master 2009 het winnen van Google Goggles? Op plek 2, 3 Minutes - feat. Harry Shum Jr & Stephen ‘tWitch’ Boss De Glee acteur Harry Shum Jr laat zien wat van zichzelf zien in een korte film van 3 minuten. En Banned Dacia Ad maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Josh Groban Sings Kanye West Tweets. Josh Groban heeft met de tweets van Kanye West een album gemaakt. Op plek 2, Insane football trick by Sylvie van der Vaart Sylvie van der Vaart laat zien wat ze allemaal heeft opgestoken als voetbalvrouw. En Android 3.0 Preview maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor iBand. Met de komst van allerlei nieuwe muzikale iPhone applicaties wordt het steeds simpeler om je Apple iPhone om te turnen in een waar muziek instrument! En zo ontstaat al snel de eerste iBand. Op plek 2, Ronald McDonald Insanity. Een vreemd vijf minutendurend Japans McDonald's mashup filmpje met de mascotte Ronald McDonald verspreid zich sinds begin dit jaar razendsnel over het internet. Tele2 Zweden maakt met The Beatboxin' Dog de top 3 deze week compleet. Reclamebureau Forsman & Bodenfors ontwikkelde voor Tele2 Zweden een erg grappig sampler concept om nieuwe klanten te werven.

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

  Meer

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Black Eyed Peas-zanger Will.i.am met Yes We Can. De rapper Will.i.am raakte geïnspireerd door Barack Obama toen hij op televisie zijn "New Hampshire Speech" bekeek en nam met diverse sterren het nummer "Yes We Can" op. De muziekvideo is een een ongekend viraal succes. Op plek 2, Sarah Silverman met I'm F*cking Matt Damon. Comédienne Sarah Silverman heeft ter gelegenheid van het vijf jarig jubileum van haar vriend en talkshowhost Jimmy Kimmel een hilarische muzikale bekentenis opgenomen met Matt Damon. Barely Political maakt met Super Obama Girl! de top 3 deze week compleet. Look! It's a bird! It's a plane! It's … Super Obama Girl?! In het nieuwste filmpje, uitgebracht net voor Super Tuesday, gaat Amber Lee Ettinger aka Obama Girl de strijd aan als superheld voor haar Barack.

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

  Meer

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor World's Loudest Alarm Clock!. Moeite met opstaan? Dan is deze wekker misschien wel de oplossing! Op plek 2, Ken Block At The Dirt 2 Launch Event. Op 6 september werd de nieuwe Codemasters game Dirt 2 gelanceerd op het Engelse Silverstone circuit, en Ken Block was er bij. Downhill Neon Freeborders maakt de top 3 deze week compleet. Om het Freeborden wat meer bekendheid te geven ging in San Francisco een aantal freeborders de straat op.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.
 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor World's Longest Basketball Shot. DudePerfect heeft besloten hun populariteit voor een goed doel te gebruiken en zijn een samenwerking aangegaan met Compassion International. Op plek 2, 1959 Chevrolet Bel Air Vs. 2009 Chevrolet Malibu. Om de vijftigste verjaardag van het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) te vieren, werd een botsing veroorzaakt tussen een 1959 Chevrolet Bel Air en een 2009 Chevrolet Malibu. How Big Can Football Get? maakt de top 3 deze week compleet. Ter gelegenheid van de release van de nieuwe FIFA voetbal game riep EA Sports de hulp in van Wieden + Kennedy Amsterdam.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.
 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Windows Phone 7 Series Features Video. Tijdens het Mobile World Congress 2010 in Barcelona vorige week onthulde Microsoft het nieuwe Windows Phone 7 Series operating system voor smartphones. Op plek 2, Nike Futebol: Mandingas. In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika deze zomer laat Nike het geheim van de Braziliaanse voetballers zien. Skype Is Mobile maakt de top 3 deze week compleet. Skypen kan tegenwoordig ook vanaf je mobiel en dat wordt gevierd met een campagne: 5 kunstenaars verspreid over 5 landen nemen berichten aan van Skype-gebruikers en verwerken deze in kunst.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Blendtec. Iedereen kent Blendtec met hun “Will it Blend” serie (waarvan inmiddels 99 afleveringen gemaakt zijn). Deze keer geen exclusieve iPhone 4, maar ‘s werelds meest besproken instrument. Op plek 2, Life in a Day. Wederom een user generated video project van YouTube, alleen dit keer in samenwerking met Ridley Scott. Big Bang Big Boom maakt de top 3 deze week compleet.Kunstenaar Blu kan weer een viral video hit aan zijn lijstje toevoegen.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Matt Harding met Where The Hell Is Matt?. Vijf jaar geleden gaf Matt Harding zijn baan op om met het geld dat hij gespaard had de wereld rond te reizen. Tegenwoordig mag hij op kosten van Stridegum op reis, dankzij zijn befaamde dansje! Op plek 2, Ball Girl Makes Incredible Catch. Een ongelofelijke vangbal tijdens de Minor League (honkbal) blijkt een viral video voor sportdrank Gatorade. I'm Voting Republican maakt de top 3 deze week compleet. I'm Voting Republican is de nieuwste politieke hit op YouTube met 2,5 miljoen views, 13.000 comments, 77 videoreacties, 1300 linking blogs en 3784 diggs.

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Tim Smit en Thibeaut Niels met What's in the Box?. Precies twee weken geleden plaatste de 23-jarige student Tim Smit zijn 8 minuten-durende korte science fiction film 'What's in the Box' op internet. Niet alleen Hollywood belde hem plat, ook de NOS, RTL Nieuws, DWDD en Radio 1 hingen aan de lijn! Op plek 2, Twouble in Twittersphere. SuperNews! is een korte satirische animatieserie op Current TV. Voor de seizoensopening nam de serie Twitter op de hak. Southwest Airlines Rap maakt de top 3 deze week compleet. Vliegen saai? Niet met de rappende steward David Holmes!

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor What You Know About Math?. Het filmpje van Ethan Gilbert en Aaron Flack, twee seniors op Fayetteville-Manlius, werd door de YouTube editors uitgekozen voor de "featured rubriek" op de homepage. De video, die op 28 maart j.l. op de populaire video uitwisselingsdienst verscheen is inmiddels 1.244.228 keer bekeken, voorzien van 8.316 comments en 10.000x als favoriet gebookmarked. De melodie, die in het nummer wordt gebruikt is van de artiest T.I. met What You Know about That. Op plek 2, Text-Your-Own Adventures of Spider-Man. De sketch comedy group The Late Night Players, uit Boston Massachusetts, geeft YouTubers de mogelijkheid om de afloop van de volgende video te bepalen door middel van SMS. Men kan kiezen uit "wins", "loses", "evil" of "random". Het duet tussen Celine Dion en een virtuele Elvis, tijdens het tweedaagse benefiet evenement "Idol Gives Back" maakt de Top 3 deze week compleet. De video, die middels video-editing en rotoscope technologie tot stand is gekomen zorgde voor de nodige buzz in de blogosfeer.

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

  Meer

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Whale Of A Tale. Drie vrienden. Een missie. Niets ongewoon. Of wel? Op plek 2, Embrace Life. Deze Britse online Commercial om het vastdoen van je autogordel te stimuleren is gemaakt door Sussex Safer Roads Partnership. iPad Keynote In Less Than 180 Seconds maakt de top 3 deze week compleet. Het concept kennen we nog van een vorige keer. Nu is het de iPad die Amazing, Incredible en Awesome is.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor We Are The World 25 For Haiti. De originele versie van We Are The World werd 25 jaar geleden gemaakt, en voor de mensen in Haiti werd een remake gemaakt. Op plek 2, The Man Your Man Could Smell Like. Met deze commercial hoop Old Spice mannen minder naar vrouwen te laten ruiken, en meer naar mannen. A Brief History Of Pretty Much Everything maakt de top 3 deze week compleet. Voor zijn tekenlessen maakte Jamie Bell in drie weken tijd deze flipbook animatie.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Charles Stone III met Wassup 2008. De legendarische Whassup gasten zijn terug!! Maar deze keer promoten ze géén Budweiser bier ...
  Op plek 2, Obama vs McCain Dance Off!. De Amerikaanse presidentskandidaten John McCain en Barack Obama gaan los op de dansvloer! Ook Sarah Palin laat enkele skills zien. 5 More Friends: Don't Vote! maakt de top 3 deze week compleet. In een PSA (Public Service Announcement) spotje roepen een reeks Hollywoodsterren, waaronder Borat, Snoop Dogg en Harrison Ford, de Amerikaanse jeugd op te gaan stemmen.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Nintendo met Wario Land Shake It!. Nintendo en YouTube zijn een samenwerking aangegaan om het nieuwe Wii spel "Wario Land: Shake It!" te promoten. Dat doen ze op een erg leuke en unieke manier! Op plek 2, Diesel SFW XXX. Het Italiaanse kledingmerk Diesel bestaat binnenkort 30 jaar. Ter ere van Diesel's dertigste verjaardag heeft het kledingmerk de virale video "SFW XXX" gelanceerd. I'm a PC maakt de top 3 deze week compleet. Na de twee teaser spotjes, Shoe Circus en New Family, met Jerry Seinfeld en Bill Gates heeft Microsoft een drietal nieuwe spotjes gelanceerd.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Volkswagen. Volkswagen promoot de nieuwe Polo GTI met een serie aan Fast Lane video’s. Op plek 2, YouTube. YouTube Play is een samenwerking tussen YouTube en de Solomon R. Guggenheim Foundation waarbij iedere YouTube gebruiker zijn of haar beste video in kan sturen om kans te maken op vertoning van de video in het wereldberoemde museum. Microsoft maakt de top 3 deze week compleet. Kinect, voorheen ‘Project Natal’, is bijna aan lancering toe.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Vampires Suck. Het was slechts een kwestie van tijd voor spoof-filmkoning Jason Friedman met een film kwam waarin alle vampiers en weerwolven op de hak worden genomen. Op plek 2, World’s Largest Skateboard Disaster. Wat is leuker dan een skateboard? Een heel erg groot skateboard!. Old Spice: Boat maakt de top 3 deze week compleet.“The man your man could smell like” gaat maar door.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor United State Of Pop 2009. In het kader van de jaaroverzichten; hierbij de laatste van 2009: DJ Earworm maakte weer een mash up van de, volgens Billboard, 25 grootste hits van 2009. Op plek 2, The Most Useless Machine Ever. The Ultimate Machine, zoals het apparaatje oorspronkelijk genoemd werd, zet zichzelf uit wanneer je het aan zet. Afgelopen week goed voor ruim 1,3 miljoen views. Travis Pastrana maakt de top 3 deze week compleet. Tijdens het Red Bull New Year No Limits event op oudjaars avond vloog Travis Pastrana 82 meter door de lucht met zijn Subaru rally wagen.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor United Breaks Guitars. De band Sons Of Maxwell reisde met United Airlines, een gitaar kreeg een ruwe behandeling en ging kapot. United wilde de schade niet vergoeden dus schreef zanger Dave een liedje over United. Op plek 2, Office 2010: The Movie. Microsoft is de laatste tijd veel in het nieuws. Windows 7 buzz, Project Natal, laptop hunters en dan nu Office 2010 inclusief een spannende teaser en trailer. Bleeding Billboard maakt de top 3 deze week compleet. De locale overheden van Franklin District Council en Papakura District Council in Nieuw Zeeland hebben opvallende maatregelen genomen om het aantal fatale auto-ongelukken terug te dringen...

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor U2. Afgelopen zondag 25 oktober om half negen werd het concert van U2 in de Rose Bowl in Pasadena live gestreamed naar YouTube, waar het in 16 landen te volgen was. Op plek 2, Grocery Store Musical. De mensen van Improv Everywhere hebben het weer voor elkaar. Dit keer verrassen zes acteurs niets vermoedende supermarktbezoekers in Queens. Assassin's Creed - Lineage (Part 1) maakt de top 3 deze week compleet. Om aandacht voor Assassin's Creed II te trekken heeft Ubisoft een drie delige film gemaakt, genaamd Assassin's Creed Lineage.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is Trapped in an Elevator for 41 Hours. Tegen elf uur op vrijdagavond (in oktober 1999) wilde hij even naar beneden met de lift vanaf 39ste verdieping om een sigaret te roken. Het zou de langste rookpauze uit het leven van de 34-jarige New Yorker Nicolas White worden. Op plek 2, Human Snake. Ter promotie van Nokia’s game console N-Gage creëerde Farfar samen met productie maatschappij Hobbyfilm de innovatieve campagne “Get Out and Play” met een prachtige stop-motion game en viral video gebaseerd op het populaire spelletje Snake. Humanitainment.com maakt met Baracky: The Movie de top 3 deze week compleet. Hillary Clinton was haar politieke dood nabij, maar ze heeft zich afgelopen week in Pennsylvania knap terug geknokt in de strijd! Maar kan ze winnen van Baracky ...

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

  Meer

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Toyota: World of Warcraft. Autofabrikant Toyota heeft afgelopen week veel lof en succes geoogst met haar viral voor de Toyota Tacuma die zich volledig afspeelt in het populaire MMORPG spel met meer dan 9 miljoen spelers. In korte tijd werd het filmpje meer dan 1 miljoen keer bekeken op Youtube. Op plek 2, SOS Kinderdorpen: Kies Jouw Jan. Bekende Nederlanders in virals zijn, vanwege de grote media aandacht, bijna geheid succes. Zo zagen we al succesvolle virals met Frans Bauer, Piet Paulusma, Jan Marijnissen en Yfke Sturm. Diverse vaderlandse media schreven afgelopen zondag over Jan's nieuwste viral, waar fans van Jan Smit 'hun' Volendamse idool naar hartenlust aan- en uit kunnen kleden op internet. De viral Dodge: Er staat iets moois voor je klaar maakt de top 3 deze week compleet. Afgelopen week schreef David Brinks in zijn rubriek ReclameReview al over Chrysler's nieuwste viral. Geenstijl plaatste de video op dumpert en dat zorgde voor de nodige extra views.

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

  Meer

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Tipp-Ex. Gisteren las je al over de nieuwe interactieve Tipp-Ex YouTube campagne, en vandaag staat ‘ie op nummer 1 in Viral Friday. Op plek 2, The European Tour. Golfers David Howell, Paul McGinley, Marcel Siem en Rhys Davies proberen een golfbal ruim 180 meter over het water te laten stuiteren om vervolgens een gong te raken. Windows Live maakt de top 3 deze week compleet met hun “double rainbow” spoof.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  Viral Friday is terug van weggeweest! De rubriek, die wekelijks de succesvolste virals belicht, zal voortaan verdergaan als Top 5. Tien video's blijkt te veel voor lezers en te tijdrovend voor de makers.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor EA Sports met Tiger Woods Walks on Water. YouTube gebruiker 'Levinator25' ontdekte 11 maanden geleden een bug in het spel Tiger Woods PGA Tour 08. In plaats van een update om het euvel te verhelpen, reageert EA Sports op een bijzonder ludieke manier. Op plek 2, Yearbook Yourself. Taubman Centers, een vastgoed onderneming die verscheidene winkelcentra in de VS beheert, heeft Yearbook Yourself gelanceerd met als doel om meer jongeren en hun ouders naar haar winkelcentra te lokken. Samsung Omnia i900 Unboxing maakt de top 3 deze week compleet. The Viral Factory uit Londen creëerde voor Samsung een sensationele uitpak party viral voor de Omnia (i900).

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  Deze week is de nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 voor "Think before you post", een commercial van het Amerikaanse Ad Council over de gevaren van het plaatsen van persoonlijk informatie op het web door jongeren. Ad Council werkt nauw samen met de U.S. Department of Justice en National Center for Missing & Exploited Children ter voorkoming van online sexuele exploitatie. Op plek 2 staat Sloggi Billboard Director, een leuke online actie van het bekende ondergoed merk, gemaakt door het Rotterdamse reclamebureau IN10, waarmee je in minder dan 5 minuten je eigen billboard voor Sloggi hebt ontworpen. Centraal Beheer maakt de Top 3 op deze vrijdag de 13e compleet met hun nieuwste commercial Cipier. Net zoals de met SpinAwards bekroonde Calluci campagne is deze commercial ook voorzien van een game. In Cipier the Game is het de bedoeling om zo lang mogelijk uit handen van de gedetineerden te blijven.

  Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

  Meer

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The X Factor 2009 - Danyl Johnson. De Engelse X Factor blijft een talenten generator. Zagen we eerder Susan Boyle, Paul Pots, Connie Talbot en Shaheen Jafargholi, nu is er Danyl Johnson. Op plek 2, Lego Stop Motion Tribute To The 80’s. Retro is hot, net als stop motion video’s. Het Zweedse duo Rymdreglage combineert de twee in een eerbetoon aan de jaren 80 in hun video ‘8 Bit trip’. Nokia Booklet 3G First Video maakt de top 3 deze week compleet. Nokia schudde de wereld deze week wakker met een video van haar allereerste netbook, de Nokia Booklet 3G.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

 • Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

  De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The Twilight Sage: Eclipse Trailer. Deze derde Twilight film gaat op 30 juni in première en dus is het nu tijd voor trailers. Op plek 2, BMW S1000 RR: Dinner for RR. BMW heeft een supersnelle motorfiets, de S 1000 RR, en hoe laat je snelheid beter zien dan met de tafellaken truuk? iPad TV Commercial maakt de top 3 deze week compleet. Tijdens de Oscars afglopen zondag werd de eerste Apple iPad tv-commercial getoond: een 30-seconden spot met alle hoogtepunten van de iPad.

  Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.