Carl Mangold
AI-specialist met de focus op veiligheid bij Carl Mangold
Carl Mangold is een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), met de focus op het veilig en ethisch verantwoord inzetten van deze technologie.
In de loop van zijn carrière heeft Carl de evolutie van AI in marketing van dichtbij meegemaakt. Waar AI aanvankelijk vooral werd ingezet om prospects te herkennen en segmenteren op basis van hun klik- en koopgedrag, heeft de technologie zich inmiddels ontwikkeld tot een krachtig middel dat (klant-)communicatie over de volledige breedte kan ondersteunen of zelfs vervangen.
Stonden ethiek en privacy altijd centraal bij de toepassing van AI voor geautomatiseerde klantsegmentatie, met de opkomst van generatieve AI zijn veiligheid en betrouwbaarheid nog belángrijker thema's geworden. Carl zet zich in om bedrijven te begeleiden bij het verantwoord implementeren van AI-oplossingen die niet alleen efficiëntie en klanttevredenheid verhogen, maar ook voldoen aan de hoogste ethische en veiligheidsstandaarden.
Met zijn diepgaande kennis van AI en zijn toewijding aan veilige praktijken, helpt Carl organisaties de balans te vinden tussen innovatie en verantwoordelijkheid. Zijn werk draagt bij aan het creëren van betrouwbare AI-systemen die zowel de bedrijfsdoelen als de belangen van klanten dienen.
Leuk artikel, ongelooflijk dat microsoft nog steeds te beroerd is om de css2 standaarden te implementeren. Ik ben benieuwd wat IE7 gaat worden…! Ik blijf in ieder geval bij Mozilla Firefox!
Als het inderdaad waar is dat RSS in IE 7 komt dan zou dat een enorme boost geven in RSS-gebruik! Carl, waar heb je gelezen dat dit inderdaad ook gaat gebeuren? Ik kan het niet terugvinden in de artikelen waar je naar verwijst. Of heb ik mijn slaap nog niet helemaal uit?
@Marco: Je hebt waarschijnlijk over de zin “The new browser also will likely include a built-in news aggregator.” heen gelezen 😉
@Anders: Ook de advertentiesystemen van DoubleClick en trawanten werken met externe JavaScript-includes…
Aha, perfect – inderdaad overheen gelezen!
Het enige wat ik uit het artikel kan opmaken is dat het voor webontwikkelaars gewoon hetzelfde monster blijft. Als het klopt dat de css-standaarden inderdaad weer gewoon genegeerd gaan worden.
Ok, 1 pluspunt: png gaat ondersteund worden.
veel statistieken werken toch ook met externe JavaScripts?.. kan nog leuk worden dan…