ADNIGHT 2024: oftewel 12 uur lang creativiteit, inspiratie en feest

Op 4 oktober staat Amsterdam 12 uur lang in het teken van netwerken, inspiratie, talent en vooral het vieren van de bruisende creatieve industrie.

24 september 2024, 13:50 219 x gelezen

Over een dikke week gaat de 7e editie van ADNIGHT weer van start. Op vrijdag 4 oktober staat Amsterdam bijna 12 uur lang in teken van netwerken, inspiratie, talent en vooral het vieren van de bruisende creatieve industrie. Ook dit jaar is er een uitgebreid bureauprogramma met talks en activiteiten door de hele stad. Daarnaast is er een randprogrammering, die ook lekker uitgebreid is.

 

Jong talent in de spotlights

Dit jaar is er extra uitgepakt voor jong talent. In aanloop naar het bureauprogramma kunnen studenten en jong talent alvast kennismaken met de industrie en krijgen ze pointers voor de avond tijdens WAY IN. Op de WPP Campus deelt Marcel Molenaar, Country Manager Linkedin, inzichten in carriere-ontwikkeling en zullen AKQA’s Evan Dunn en Hannah Glazebrook vertellen over het prijswinnende project Pink Chip’ voor UN Women NL en de DEGIRO. Daarnaast zijn ook RA*W, JongeHonden en PlusPlusOne aanwezig om meer te vertellen over hun activiteiten.

Bureaus

Het bureauprogramma is zoals ieder jaar toegankelijk voor kaartkopers via de app. Dit jaar zijn er ruim 100 verschillende talks en activiteiten georganiseerd door 72andSunny, &MediaGroup, ACE, Adformatie & Capital C, AKQA, Alfred, AWOL, Boomerang, code d’azur, DEPT, Dentsu Creative, Four Bent Corners, Framer, G2K, LePub, M&C Saatchi Sport and Entertainment, Monks, MOST Amsterdam, Serviceplan Group, Studio HER, New Kith, ON A DAILY BASIS, Publicis Groupe, TBWA\NEBOKO, team5pm, Trojan Monkeys, Design Bridge & Partners, Kantar, GroupM, Ogilvy, VML, We Are Social, WeFilm Creative Agency & YellowGrape

Afterparty in de Houthavens

Bij The Other Side, in de Houthavens, kan je vanaf 22:00 uur terecht voor de afterparty met een aantal namen die afgelopen festivalseizoen hoge ogen gooiden op onder andere Lowlands.

ADNIGHT vindt plaats op 4 oktober van 17:00 tot 22:00 uur. De afterparty begint om 22:00 uur en gaat door tot laat. Kaarten voor ADNIGHT zijn te koop via www.ADNIGHT.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Plaats reactie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!