1,8 miljoen kijkers eerste aflevering De Erfenis

1,8 miljoen kijkers eerste aflevering De Erfenis

1,8 miljoen kijkers eerste aflevering De ErfenisDe eerste aflevering van de nieuwe RTL 4-dramaserie ‘De Erfenis’ (met o.a. Sonja Silva en Manouk van der Meulen) is gisteravond door 1,77 miljoen kijkers van 6 jaar en ouder bekeken, goed voor een kijkdichtheid van 12,0 procent en een zenderaandeel van 26,1 procent. Binnen de doelgroep van RTL 4, de boodschappers 20-49, lag de kijkdichtheid op 15,3 procent en bedroeg het zenderaandeel 31,3 procent.

Hoeveel mensen zullen straks 1 euro gaan betalen om de tweede episode vooraf via internet te bekijken? (via: TVF).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De mogelijkheid om een preview on-line te bekijken is op zich vernieuwend. Ik zie echter de toegevoegde waarde niet echt. Er is mijns inziens geen additionele waarde. Ik geloof wel in previews en trailers van sport en actualiteiten online. Dan kan je nog wat achtergonden (additioneel!) kwijt. Meer over dit onderwerp kun je eventueel hier vinden.
    http://www.venturo.web-log.nl/index.log?ID=270915

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.