Pumpcast: narrow casting optima forma

Pumpcast: narrow casting optima forma


Sommigen denken dat narrowcasting het uitzenden van video naar een kleine groep mensen is, anderen vinden dat je pas écht aan ‘t narrowcasten bent als je programma naar individuele personen wordt uitgezonden. Pumpcast legt de lat vervolgens nog een stukje hoger…


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Schitterend, en eveneens komisch. Deed me wel denken aan een scene in de film The Game. Betwijfel of er veel toekomst in zit, daar het wel erg gepersonaliseerd is.

  geplaatst op
 • @Marc: Ik heb zomaar 't vermoeden dat dit voorbeeld eigenlijk een 'banana split' is. Maar zodra je makkelijk aanstuurbare, en levensechte 3D characters in narrow casting systemen kunt opnemen, kan je natuurlijk ook mooi direct de echte interactie met de kijker aangaan. Denk bijvoorbeeld aan een systeem dat herkent dat je in een Aston Martin rijdt, en je een leuke aanbieding voor een weekendje Monaco voorschotelt. Of een systeem dat ziet dat je kleding 'de kleur van vorig jaar' heeft, en je tips geeft om in no-time weer helemaal up-to-date te zijn, door een paar honderd euro over de balk van een modewinkel te smijten.

  geplaatst op
 • Geweldig, veel beter dan ze nu doen bij Shell...

  Kijk hier trek je pas kijkers mee...

  geplaatst op
 • Briljant!!!

  geplaatst op
 • Mooi en komisch. Ik verwacht er wel toepasbaarheid van, o.a. zoals Carl aangeeft, heb ik ook zulke visies voor de toekomst.
  Vorig jaar op de IFA@Berlijn hadden ze van Sony platte schermen met camera's opgehangen, en die omgetoverd tot lachspiegels, vond ik ook goed bedacht.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.