De toekomst van internet volgens Yahoo!

De toekomst van internet volgens Yahoo!

De toekomst van internet volgens Yahoo!

Terry Semel, CEO van Yahoo!, en andere kopstukken van Yahoo! presenteerden afgelopen week tijdens de Analyst Day 2006 Yahoo’s visie op de toekomst van internet. Zowel de webcast als de presentatie (pdf, 12,2 Mb) zijn online te bekijken. Aanrader!

Met dank aan Yuri.


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Dat zo'n man nog met dit soort lelijke, onbeholpen presentaties werkt zeg!
  Maar het wordt me niet helemaal duidelijk waarop de gegevens gebaseerd zijn. Op een stabiele politieke situatie neem ik aan. En niet rekening houdend met een Afrikaanse Chaves? Of een omwenteling in China? Dat had me nou wel spannend geleken, dit is een beetje extrapoleren. Of zo.

  geplaatst op
 • Moet eerlijk zeggen dat ik na 134 sheets (van de 188) ook ben afgehaakt ;-)

  Cijfers zijn inderdaad gexetrapoleerd op basis van voorspellingen van World Bank, CIA Factbook, Jupiter Research en PWC.

  geplaatst op
 • Tja om nou binnen een paar minuten een hele dag van presentaties in proberen te halen is misschien ook een beetje te veel voor op de late avond. De webcast hapert hier en daar nog een beetje dus ik ga het bekijken als ik wat meer tijd en geduld heb. Ik ben met name benieuwd naar wat Yahoo! te vertellen heeft over social search. Ik heb in ieder geval veel vertrouwen in hun strategie die in de eerste presentatie nog eens uitvoerig aan bod komt.

  geplaatst op
 • Bas, ook ik geloof in de aanpak van Yahoo! op het gebied van social search. Jeff Weiner spreekt hierover in zijn presentatie (vanaf sheet 77).

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.