Amsterdams college begint weblog

Amsterdams college begint weblog

Amsterdams college begint weblogBurgemeester Cohen en alle zes wethouders in Amsterdam beginnen vanaf woensdag met een gezamenlijke weblog. In de log schrijven ze wat ze meemaken en wat hen bezighoudt. Cohen heeft het eerste stukje geschreven, aldus een woordvoerster van de gemeente. Zijn pennenvrucht zou kort na middernacht te vinden via www.amsterdam.nl (op moment van schrijven staat er nog niets)

.

Het is de bedoeling dat de burgemeester en de wethouders om de beurt een stukje schrijven. Iedere week verschijnt er een nieuwe bijdrage op de weblog van het Amsterdamse college. Het logboek op internet past bij het streven van het nieuwe college om in de stad meer hun gezicht te laten zien.

Ben benieuwd of het Amsterdamse college binnenkort net als Femke Halsema drukker is met het verwijderen van reacties dan het plaatsen van nieuwe postings. Radio Online had vanavond alvast de eerste weblogger Job Cohen aan de telefoon.


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Een keer per week? Zeven mensen (B&W) en slechts één keer per week gaan ze een stukje publiceren. Lekker veel!

  geplaatst op
 • Het is een begin en wellicht krijgt Cohen de smaak te pakken!

  geplaatst op
 • Ik vind dit een zeer goed initiatief! Dit zouden andere gemeenten ook moeten doen. Ik ben vooral benieuwd waar de mensen zich mee bezig houden en met welke problematiek zij worstelen. Op deze manier interacteer je ook veel sneller met beleidsbepalers. Het komt allemaal wat minder bureaucratisch over.

  geplaatst op
 • Is ie ineens aangepast? Ik kan niet meer reageren en de reacties zijn ook weg......oh nee er zijn er weer een paar. Van de 104. Kennelijk is er iets aan de hand daar.....

  geplaatst op
 • Ah ik zie het al (gauw even de comments uit de source gehaald): er wordt nu gemodereerd vanwege kwetsende reacties. Pfff.

  geplaatst op
 • Ik was er al bang voor gezien de eerdere ervaring(en) met de weblog van Femke Halsema. Jammer maar voorspelbaar.

  geplaatst op
 • Waarom noem je een pagina zonder RSS een "weblog"? Moeten we nu weer reminders in onze pda's opnemen om regelmatig op de weblog van Amsterdam te gaan kijken :-)

  geplaatst op
 • Misschien omdat men het WEBlog noemt en geen PDAlog?

  geplaatst op
 • @Kasper
  Geen weblogformat, geen reacties, geen RSS. Ik vind het meer een webSITE.

  geplaatst op
 • Inderdaad vreemd, het is nu niet meer mogelijk om reacties te plaatsen!?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.