Ondernemersplein.nl start weblog over diversiteit

Ondernemersplein.nl start weblog over diversiteit

Ondernemersplein.nl start weblog over diversiteitOndernemersplein.nl is deze week gestart met een themablog over diversiteit. Diversiteit wordt omschreven als alle aspecten waarop mensen van elkaar verschillen. De 9 deelnemers aan dit themablog, waaronder bekende namen als Hans Dijkstal en Khalid Madhaoui (Marokko.nl), schrijven 8 weken lang over hun ervaringen met diversiteit.

Ben benieuwd of ze in zo’n korte tijd ook in staat zijn de online dialoog te starten over vaak gevoelige onderwerpen die ten grondslag liggen aan diversiteit. Arne en alle betrokkenen in ieder geval succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Veel succes, Ondernemersplein!

  geplaatst op
 • ik wil graag meer informatie .

  geplaatst op
 • Dank voor jullie positieve geluid! Inderdaad wordt het nog een hele toer om de dialoog op te starten en vol te houden.

  De 9 deelnemers zijn op 15 mei bij elkaar geweest om de verschillende thema's te bespreken. Wat toen opviel was dat de discussie tussen de deelnemers al lekker begon te lopen. Iedereen is nu gestart met het beantwoorden van de vraag wat voor hem/haar diversiteit is. De komende weken zullen ze hun eigen onderwerpen kiezen en komt er (hopelijk) een dialoog/discussie op het web los.

  Doel van de themablog over diversiteit is om met elkaar van gedachten te wisselen over de verschillen tussen mensen (jong, oud, vrouw, man, allochtoon, autochtoon, homo, hetero, gehandicapt en niet-gehandicapt, ...) en deze verschillen te waarderen en te benutten.
  In de sector handel worden namelijk zowel klant als personeel steeds 'diverser'.

  Genoeg info?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.