Verkoopt bloot?

Verkoopt bloot?
Verkoopt bloot?Natuurlijk verkoopt bloot, daar hebben we op Marketingfacts in het verleden al (te) veel over geschreven. Na de diverse mannenbladen, lijken nu echter ook de vakbladen deze verkooptechniek te hebben ontdekt.

Zagen we eerder dit jaar nog de directeuren van Media Markt uit de kleren gaan voor Bizz, binnenkort komt de zomerspecial van Management Team met een gebodypaint stel op de cover. Althans, dat schrijft hoofdredacteur Jan Dijkgraaf op zijn weblog Bloghoofd:
(...) Een van de doelstellingen die ik had/heb bij Management Team is het verdubbelen van de losse verkoop. En aangezien een ijzeren bladenmakerswet luidt dat bloot verkoopt (pdf), gaan we bij de zomerspecial over twee weken helemaal los. In het nette, uiteraard. (...)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.