Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen

Het duurt nog even, maar op 17 & 18 januari 2007 vindt de 1e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. De beurs wordt samen met onder andere de Rabobank, Yahoo, Selektvracht, eBay en Qshops georganiseerd. De brancheverenigingen DDMA, PIM en DeMeter ondersteunen het initiatief. Doelgroep van de nieuwe beurs zijn managers & directie van webwinkels en retail organisaties met online verkoopactiviteiten.

Exposanten zijn bedrijven op het gebied van betaalsystemen, webdesign, webwinkel software, post & pakketbezorging, zoekmachines en zoekmachine optimalisatie, vergelijkingssites, content management, web analytics, online marketing, CRM, enz.

Parallel aan de vakbeurs vindt een tweedaags congres plaats. Tijdens dit congres zullen diverse innovaties en case studies gepresenteert worden. De sprekers tijdens het congres:

- Oscar Diele (Head of Marketing eBay Nederland)
- Wolter Tjeenk Willink (Directeur Traffic Builders)
- Ronald Verschueren (Directeur Netmarketing Usability Experts)
- Hans Elshout (Directeur S&H Productfulfilment)
- Daniël Markus (Directeur en oprichter ClickValue)
- Roel Menheere (Marketing & Sales Director Selektvracht B.V.)
- Henk Verhaaf en Arlette Broex (Rabobank Nederland)

Bij registratie vooraf is de entree gratis (normaal 25 euro) voor zowel de beurs als het congresprogramma. Zie ook de brochure (PDF).

Bron: Organisatie Groep Zuid (OGZ)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Prima initiatief!!! Heb mij al vooraf geregistreerd. Sinds begin dit jaar, naast de reguliere handel, ook een webwinkel in de technische sfeer. Maanden mee zoet geweest en alles zelf gedaan (behalve dan gedeelte mijnwinkel.nl), inmiddels ca. 5000 artikelen met alles erop en eraan ...en loopt als een tierelier, uiteraard mede dankzij uitgekiende search marketing, Google Adwords en andere gesponsorde koppelingen. Zo blijkt maar weer dat het ècht booming-business is! Check this out: http://www.neita.nl/winkellagers.html

  geplaatst op
 • Wat een ongekende reclame voor je winkel Jacques, ben alleen even in je webwinkel geweest maar kon nergens artikelen en prijzen vinden, laat staan een winkelmandje ofzo... Voor een affiliate programma (hoezo 'ongekende reclame'?) zou ik je momenteel nog niet toelaten... Of zit ik verkeerd te kijken?

  geplaatst op
 • ...23.56? Bedtijd! ...zzzz. Morgenochtend vroeg nog maar weer 'ns goed kijken :)

  geplaatst op
 • Een aantal links binnen de site van Jacques verwijzen naar deze webwinkel. Ik denk dat deze link dus een betere verwijzing is.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.