De straatbioscoop van JCDecaux

De straatbioscoop van JCDecaux

Adfo: JCDecaux biedt trailers en films in zijn abri’s op het Leidseplein en Rembrandtplein in de hoofdstad. De exploitant heeft hiervoor twee abri’s permanent voorzien van een 19 inch lcd-scherm. Buena Vista International maakt als eerste adverteerder gebruik van deze mogelijkheid met de trailer van de film Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest.

Mooie abri, zeker als je ergens staat te wachten. Nu zou je toch denken dat JCDecaux de grote schermen van Sony voor de PSP wel kent en ook de foto’s die dat soms oplevert met foutmeldingen van windows. Nu heeft men (nog) geen last van dergelijke foutmeldingen, maar de automatische update functie van Windows staat nog wel aan: foto1 en foto2. Bedankt Ed.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.