Te weinig tijd voor jezelf?

Te weinig tijd voor jezelf?

Voor velen is het nu of binnenkort vakantie. Vakantie: heerlijk genieten en niets moet. Maar hoe hou je dat vakantiegevoel vast als je weer thuis bent? Uit onderzoek van Advance en Sanoma Uitgevers blijkt dat 71 procent van de Nederlanders dagelijk te weinig Quality Time heeft. We zouden met een verkeerde manier met onze tijd omgaan. Te weinig tijd voor jezelf en te weinig tijd voor anderen. Advance en Sanoma Uitgevers zien hier een nieuw gat in de markt en komen binnenkort met een nieuw interactieve online concept: www.qt.nl.

Via de website krijgen bezoekers inzicht in hoeveel Quality Time ze te besteden hebben en adviezen hoe de hoeveelheid Quality Time te vergroten.  Een weekendje weg en samen uit eten worden het meest beschouwd (85%) als Quality Time met de partner. Voor het gezin wordt samen eten, op vakantie gaan of de natuur in gezien als de belangrijkste factoren. De meerderheid van de Nederlanders moet de Quality Time wel van te voren plannen in de agenda. Dus als je thuiskomt van je vakantie, trek je agenda maar en plan leuke dingen. En heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens op www.leukedingendoen.nl en zij hebben trouwens ook al een tijdje een leuk magazine.
Enjoy! ook na je vakantie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Je zou toch ooit eens gelezen kunnen hebben dat de meeste relaties barsten tijdens je zogenaamde quality time...? Juist vrije tijd is een stressfactor omdat mensen zich niet meer op hun individuele taken kunnen storten maar in de gaten krijgen dat ze met elkaar moeten omgaan. Onderzoek van een uitgever die een magazine wil verkopen. Ja hoor, pleur het maar maar op een marketingforum! En die links, hoe kom je daar nu weer bij?

  Maar misschien las ik niet goed en stond er (advertentie) boven dit artikel.

  geplaatst op
 • Beste Rene, ja inderdaad vakantie is ook tijd voor bezinning en nadenken of je je leven wel zo op de rit hebt zoals je wenst. Het aantal echtscheidingsaanvragen bereikt pieken in januari - na de feestdagen, en september - na de zomervakantie. Maar hier is ook weer wat op gevonden las ik onlangs in het AD namelijk de website www.sjomi.nl vakantie en therapie in 1.

  geplaatst op
 • Je zou ook http://elkedagvakantie.nl
  kunnen proberen!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.