Modeblog.nl gelanceerd

Modeblog.nl gelanceerd

Eerder stelde Marco dat weblogs als vrouw.blog.nl, moeders.blogo.nl, shoppen.blogo.nl en shopgirl.nl, nog niet zijn uitgegroeid tot een community zoals we die kennen voor de typische mannenblogs zoals Retecool, Jaggle of VKMag. Een pittige discussie was het gevolg.

Recent is modeblog.nl gelanceerd gericht op het high fashion segment voor de modebewuste vrouw. Merken als Louis Vuitton, Prada, Emilio Pucci, Burberry, Marc Jacobs, Gucci, Jimmy Choo en Dior passeren regelmatig de revue. Modeblog onderscheidt zich door zich te richten op deze exclusieve modemerken. Dagelijks worden er onder andere artikelen geplaatst over designers, trends, beauty en shops. Modeblog is ontstaan uit een voorliefde van Ellen Diermanse voor mooie labels, een tassenverslaving en de neiging alles te kopen wat los en vast zit qua mode. Als vervend shopper komt zij wekelijks must-haves tegen die elke shopaholic wil bezitten. Ellen veel succes, op naar een mooie community!

Bron: persbericht Modeblog.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuk om te zien dat er steeds meer weblogs zijn die zich richten op vrouwen.

    geplaatst op
  • Kidzlifestyle is ook zo'n site, met veel besprekingen over mode en design, tevens ook informatie over kinderopvoeding en informatie voor zwangere vrouwen. De artikelen daar zijn daar alleen meer in een magazine style geschreven dan als weblog denk ik. Dat geldt ook deels voor de andere bovengenoemde sites vind ik.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.