Persoonlijke spullen Paris Hilton te koop op eBay

Persoonlijke spullen Paris Hilton te koop op eBay
Het is nu mogelijk om persoonlijke bezittingen te kopen van Paris Hilton op eBay. De miljonairsdochter had haar bezittingen (o.a. sieraden, kleding, meubilair, dagboeken en videobanden) voor een verhuizing tijdelijk ondergebracht in een opslagruimte in Los Angeles. Maar ze vergat echter de maandelijkse rekening te betalen. Het gevolg is dat de bezittingen in de ruimte automatisch eigendom werden van de verhuurder. Die bracht alles als één pakket naar de veiling.

Hilton's spullen werden op de veiling gekocht door David Hans Schmidt voor $2,775, die nu de spullen per stuk verkoopt via eBay. Paris Hilton is furieus en probeert met juridische stappen haar bezittingen terug te krijgen. De veiling loopt tot a.s. zondag 6 augustus. Voor het openingsbod moet $20 betaald worden. David Hans Schmidt laat weten dat als Paris Hilton haar bezittingen terug wil hebben ze erop kan bieden.

De hoogste bieder wint ...


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Het zou me niks verbazen als dit gewoon een viral is om de aandacht op Ebay (en Miss Hilton zelf) te krijgen, naar mijn idee een slim uitgevoerde guerilla marketing actie.

    geplaatst op
  • Een viral is het niet want er was al een rechtzaak ver voordat er een ebay in zicht was. Wat ik wel opvallend vind is dat al die spullen die nu te koop staan makkelijk in een schoenendoos passen. Lijkt me dat ze daar toch wel een plekje voor moet kunnen vinden in haar eigen huis.

    geplaatst op
  • Misschien moet David Hans Schmidt het geld (of een deel daarvan) aan een goed doel schenken.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.