Peugeot Design Contest 2007: winnend design in Xbox 360 game

Peugeot Design Contest 2007: winnend design in Xbox 360 game
, Ubisoft
@CemYildiz

Peugeot Design Contest 2007Voor de vierde editie van de Peugeot Design Contest is er een bijzondere hoofdprijs bedacht. Het winnend ontwerp wordt niet alleen als concept getoond tijdens de Frankfurt Motor Show in september 2007, maar komt ook terecht in de aankomende Xbox 360 game Project Gotham Racing 4.

Deze succesvolle racegame, afkomstig uit de stal van Microsoft Game Studios, debuteerde op de eerste Xbox met de eerste twee delen. Project Gotham Racing 3 verscheen bij de lancering van de Xbox 360. Het thema voor de Peugeot Design Contest 2007 is: P.L.E.A.S.E. innovate! Dit staat voor:

Pleasurable (to drive)
Lively
Effiicient
Accessible
Simple
Ecological

Deze actie maakt duidelijk hoe op een creatieve manier games kunnen worden ingezet voor marketingdoeleinden. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het eindresultaat. Eind februari 2007 zullen we het weten, want dan wordt de winnaar bekendgemaakt.

Via: gamefront


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.