‘Klant’ klaagt Starbucks aan voor $114.000.000

‘Klant’ klaagt Starbucks aan voor $114.000.000
, Foto2go

Starbucks komt van een kouwe koffie thuis deze week. Was er eerder deze week al ophef over de blote tetten in het logo, nu verandert een op het eerste gezicht succesvolle virale actie in een soort van koffiesoap. De coupons voor een gratis bakkie iced grande die Starbucks op 23 augustus naar enkele medewerkers e-mailde, verspreidden zich zo snel en werden zo’n gillend succes dat Starbucks zich genoodzaakt zag de actie af te kappen. Vervolgens ging concurrent Caribou Coffee slim aan de haal met het succes door alle Starbucks klanten uit te nodigen de coupons bij Caribou in te leveren. Als klapper op de virale vuurpijl is er nu een ‘klant’ die Starbucks ijskoud een rechtszaak aan de broek knoopt voor het lieve sommetje van $114 miljoen. Niet alleen Nederlanders zijn blijkbaar gek op gratis.

(Ik dacht eerst dat dit een hoax was, maar het hele verhaal staat toch echt op Fox News)


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • En die klant sued ze vanwege de zooi die er in de Frappucino zit?

  geplaatst op
 • "Ik dacht eerst dat dit een hoax was, maar het hele verhaal staat toch echt op Fox News" -> euh, is Fox News geen hoax, dan?

  geplaatst op
 • Ik kan me de reden goed voorstellen maar 141 miljoen is natuurlijk buiten alle proporties voor het mislopen van een bakje koude koffie.

  geplaatst op
 • Je krijgt een GRATIS coupon die op onrechtmatige wijze is verspreid die vervolgens niet geldig is. Wie pleegt er nu dan precies fraude?

  geplaatst op
 • wel een leuke manier om je brand in de etalage te zetten, zou het een nieuwe viral techniek zijn je laten aanklagen om publiciteit te krijgen...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.