Genomineerden DeMeter Award 2006 bekend

Genomineerden DeMeter Award 2006 bekend
, Upstream
@marcoderksen
Op 25 oktober a.s. wordt bekend gemaakt wie het aanstormende Direct Marketing talent van 2006 is. De DM-vereniging DeMeter bekroont die avond in het Olympisch Stadion de DM Kei die zich heeft onderscheiden door lef, onderscheidend vermogen en resultaatgerichtheid te tonen. Gisteren heeft de jury van de DeMeter Award de shortlist bekend gemaakt met de drie overgebleven kanshebbers:
  • Helga Voogd (ex &Koense Severein, nu Helga Voogd Communicatie)
  • Dennis Kramer (Rapp Collins)
  • Robert de Boer (New Kitd & blogger hier bij Marketingfacts)
Eerder al koos de jury 6 kandidaten, waaruit deze genomineerden geselecteerd zijn. De jury bestaat uit Antal de Waij, Renate Vogt, Arjo van der Gaag, Pim van der Vorst en Frans Reichard. Vorig jaar was Jochem de Gruyter (CRM Manager bij SBS Broadcasting en bestuurslid CRM Genootschap) de grote winnaar. Heren en dame alvast gefeliciteerd en heel veel succes volgende maand!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik ben voor Robert !

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.