Marktplaats aan de haal met campagne ABN AMRO

Marktplaats aan de haal met campagne ABN AMRO
, Upstream
@marcoderksen

Als je in de doelgroep ‘studenten’ valt ben je ongetwijfeld de ‘dump je oude bank’ campagne tegengekomen. De ABN AMRO probeert met een bannercampagne en website studenten te laten switchen van bank.

Eric liet ons gisteren weten dat Marktplaats hier erg slim op is ingesprongen met deze banner. Een banner die natuurlijk niet verwijst naar de site van ABN AMRO maar naar de (zit)banken sectie van Marktplaats. Slimme actie van Marktplaats!


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Ik val (net niet meer) in de doelgroep maar kreeg deze wel te zien op mijn rommelaccount Hotmail. Behalve banken dump ik daar ook spam :D Leuke inhaker!

  geplaatst op
 • Voor zover ik weet heeft Eric deze ook gespot op zijn hotmail-account. Wellicht de enige plek waar deze bannercampagne is uitgezet?

  geplaatst op
 • Ik vind "slim" nogal overtrokken. Wel een klein beetje creatief. Hoop niet dat hier marketingmensen dagen over vergarderd hebben...

  geplaatst op
 • Ik vind dat ze er nog al laat mee gekomen zijn.. Wanneer waren de eerste signalen van de dumpjeoudebank.nl, als het echt creatieve mensen waren geweest dan hadden ze al veel eerder, en misschien zelfs de schijn op kunnen wekken dat hun achter het idee zaten..

  geplaatst op
 • Verder ook goed voor ABN. Men denkt natuurlijk meteen aan ABN als ze het lezen. Dus extra aandacht voor de campagne.

  geplaatst op
 • Jammer alleen dat ik via marktplaats niet van m'n oude bank af kom. Heb er toevallig vorige week een opgezet, maar zelfs gratis raak ik 'm aan de straatstenen niet kwijt. Misschien maar eens bij de ABN langs dan :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.