Wie is de 100e?

Wie is de 100e?
, Het Media Loket
@loket

De top 100 is op één na compleet. Vraag is dus: wie is de 100e? Suggesties zijn welkom!


Geplaatst in

DelenEr zijn 22 reacties op dit artikel

 • @Marco: is dit de kortste post ooit op MF?

  geplaatst op
 • Bijna, de allereerste posting was nog korter ;-)

  Maar wel leuk dat we al bijna op de 100 zitten. Wist het eerlijk gezegd niet want deze lijst wordt bijgehouden door Erik van Roekel. Nu we bijna op die 100 zitten, is het mooit tijd om eens te beginnen met rating door leden. Zal eens navragen hoever de jongens van Onstuimig daar mee zijn!

  geplaatst op
 • op het gebied van marketing communicatie... da's wel erg breed. Hou je het puur op macom, dan staan er teveel 'tech/internet' blogs op. Maar trek je zaken als (web)design/communicatie/web2.0 e.d. erbij, dan ontbreken er een hoop. Zelfs een Retecool bericht regelmatig over marketingacties, Geenstijl doet regelmatig aan viral marketing, de grand daddy onder de Nederlandse webdesign portals/blogs delijst.net zie ik er ook niet tussen staan. En over Blogs mag i-marco.nl/choice/ niet ontbreken.
  En da's effe voor de vuist weg. Er zullen er vast nog veel meer zijn.

  geplaatst op
 • Joost, er zijn er inderdaad veel meer die op deze lijst thuishoren maar deze hebben zich waarschijnlijk nooit aangemeld of zijn ons niet opgevallen als interessant voor marcommers. Ik zou zeggen, meld ze aan!

  Straks zal er dus een rating plaatsvinden door de leden van marketingfacts waardoor er vanzelf weer blogs van de lijst afvallen.

  geplaatst op
 • Nog 58 artikelen, en dan zitten we aan de 10.000 artikelen! Wie schrijft de 10.000e?

  geplaatst op
 • Nog meer feestjes! ;-)

  Zit me net te bedenken dat je daar nog een email over had gestuurd Paul. Ben op moment retedruk en kom nauwelijks toe aan emails. Sorry :(

  geplaatst op
 • Geldt marketing van bibliotheken ook?

  geplaatst op
 • @Peter: Je bent mij net voor...
  @Marco: 't wordt inderdaad hoog tijd voor een ranking! Overigens is er inmiddels ook een OPML-file beschikbaar om alle feeds keurig te importeren in je reader.

  De 100-ste is een feit. De Marcom bevat 100 Nederlandse blogs op gebied van Marketing en Communicatie. Aan de achterkant wordt gewerkt aan een nieuwe ranking waarbij andere factoren de ranking gaan bepalen.

  Jethro Wallenburg is als 100-ste weblog met Webanalyticsfacts.nl opgenomen. Gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Zag bij toeval de stratdatum van brandstage. dat is start van zijn website. michel begon pas in oktober 2004 te bloggen zoals ook zijn archief aangeeft.

  geplaatst op
 • @Erik: Geweldige service, die OPML-file.
  Verzoekje: Kan je vertellen wat de COMPLETE url van de opml file is? Nu staat er alleen een link naar de map waar hij geplaatst is.

  geplaatst op
 • Volgens mij zakt het weer terug naar 99. Ulco van "SEO weblog Ulco.nl" is jammer genoeg vorige week gestopt.

  geplaatst op
 • http://www.mobilecowboys.nl ?

  geplaatst op
 • Nr 92 (Propaganda) is na het ter ziele gaan van het marketingpulse-blogplatform verhuist naar http://www.propaganda-online.nl.

  geplaatst op
 • Het valt mij eigenlijk tegen de top 100, ik kom nu al enige tijd op marketingfacts en andere blogs (frankwatching, molblog e.d.) maar ik heb er willekeurig (naam sprak mij aan) er een paar bekeken en het valt me op dat de meeste die ik heb aangeklikt, een slecht (smaak verschilt) design en niet overzichtelijk zijn. En daarmee nodigen die weblog mij in ieder geval niet uit om verder te lezen...

  maar misschien ben ik wel een beetje verwend met marketing facts... :-)

  geplaatst op
 • nummer 36 van de lijst (En nu verder!) heeft een dode link...

  geplaatst op
 • En nummer 46 Zevvion (http://www.zevvion.nl/blog) heeft een overzicht staan van de geposte artikelen op molblog.. en als ik op home klik krijg ik een lege pagina, lijkt mij niet echt aan de voorwaarde te voldoen om in de Marcom top 100 te komen.

  geplaatst op
 • @Fred: De complete URL is http://www.marketingfacts.nl/pages/top100opml/index.xml
  @Michael: Je hebt gelijk. Zevvion is verwijderd. En nu verder! ook. Bedankt voor de feedback. 't wordt tijd voor een tooltje dat de links checkt ;-)

  geplaatst op
 • @Paul: Mobile Cowboys is toegevoegd.

  geplaatst op
 • Wie zit er achter deze weblog Daniel? Ik kan nergens een afzender vinden!?

  geplaatst op
 • @ Daniel: dank voor de vermelding!

  @ Marko: de contactinfo was inderdaad goed verstopt :) - bij deze aangepast...

  geplaatst op
 • @Michael: De lege homepage op Zevvion.nl is inmiddels weg en er is onlangs ook een reactie-mogelijkheid toegevoegd. Dus aan de basics denk ik nu wel te voldoen, nu alleen nog wat regelmatiger posten ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.