Endemol en MSN samen in Frankrijk

Endemol en MSN samen in Frankrijk
, CombiTrading
@mediagrid

Endemol is in Frankrijk met MSN een samenwerking aangegaan waarvan de eerste resultaten evident zichtbaar zijn op de website van Endemol en MSN. De producent heeft memorabele momenten uit het portfolio televisieprogramma’s beschikbaar gemaakt voor gratis video on-demand diensten. Endemol maakt ook deel uit van MSN video, een nieuwe service van MSN.

Endemol en MSN samen in Frankrijk

MSN heeft voor een periode van 5 jaar toegang bedongen tot de archieven van Endemol. Deze videobeelden kunnen via MSN vooralsnog alleen gestreamd worden. Met deze overkomst maakt Endemol een nieuwe stap in het uitdijende publicatie model welke aanvankelijk voorbehouden leek aan broadcasters die zich steeds meer zullen realiseren dat rechten een nog crucialer rol gaan spelen in crossmedia vermarkting van content. Talpa gaf al eerder een aanzet in deze richting door in Nederland een samenwerking aan te gaan met MSN en recent met het sluiten van de Sony muziekdeal.

 


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.