Wat is engagement?

Wat is engagement?
, Upstream
@marcoderksen

Wat is engagement?

We hebben het de laatste tijd steeds vaker over engagement. Carl schreef vorig jaar al dat de grote Amerikaanse reclamebureau’s engagement hebben omarmt als nieuwe maatstaf voor het meten van de effectiviteit van hun inspanningen. En alhoewel engagement in Nederland nog een relatief onbekend begrip is, zien we in de VS de eerste congressen over dit onderwerp opkomen.

Zo organiseert de Advertising Research Foundation (ARF) in samenwerking met de American Association of Advertising Agencies (AAAA) volgende week het Consumer Engagement Conference. In aanloop naar dit 2-daagse congres heeft het team van Nielsen BuzzMetrics de weblog Engagement by Engagement gelanceerd. Wellicht dat we de komende dagen meer te weten komen over engagement dan dat we in de Wikipedia kunnen lezen!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Wat dat betreft zijn marketeers net kinderen; ze leren een nieuw woordje en in eens gaat iedereen het maar gebruiken, omdat een aantal 'hippe kinderen' het ook doen!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.