Rondje Nederland voor nop? Nee!

Rondje Nederland voor nop? Nee!
,

Sticker

Terug met de trein van eDay was het weer raak op station Haarlem: een kaartje aan mijn stuur (please do disturb) en een zadeldekje van een nu al vergeten merk. Ik vind het serieus vervelend dat nu ook de fiets al gespamd kan worden.

Vanaf volgende week vrijdag kan de sticker als op het plaatje (13 x 3 cm) bij mij worden besteld, gratis en voor niks. Maximaal twee stickers per adres. Stuur een mailtje met naam en adres en aantal stickers naar karel @ feeder . nl. Er zijn 100 stickers beschikbaar. Adverteerders die tegen een fatsoenlijke vergoeding willen adverteren op een bruine Batavus Sprint (drie versnellingen) kunnen uiteraard ook mailen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 20 reacties op dit artikel

 • Karel,
  prima initiatief. 99 vd 100 dergelijke acties worden in de dichstbijzijnde kliko's gedeponeerd! En uiteraard weer goede promotie voor feeder ;-)

  geplaatst op
 • Hm, waarschijnlijk voorlopig een zuiver Nederlands fenomeen? Want in België heb ik 't nog niet opgemerkt.

  geplaatst op
 • Vooral stations, universiteiten en sportcomplexen zijn doelwit van deze terreur. Daar hebben de afvaldiensten ook hun handen vol aan het opruimen van al die troep. Goed initiatief Karel.

  geplaatst op
 • Tjonge, er gaat een wereld voor me open. Tijd dat ik de auto wat vaker laat staan waarschijnlijk...... Mooie actie Karel!

  geplaatst op
 • Het is zeer niet nieuw. In de periode dat ik nog studeerde, had ik regelmatig van die troep aan mijn fiets hangen.

  geplaatst op
 • Karel! SuperVetCoolGaaf! Als we er nou van maken;

  Nee
  Géén zadelreclame, géén stuurreclame.
  Ik win liever gratis prijzen op PrijZ.nl!

  (met daaronder verkrijgbaar op feeder.nl)

  Dan laten we er een paar duizend maken..?

  geplaatst op
 • Uhm.. Vincent: is dat niet hetzelfde als in de kerk verkondigen dat de kerk verboden moet worden?

  geplaatst op
 • He Stijn, jij moet ook altijd alles weer verpesten he.. ;)

  geplaatst op
 • Da's mooi.
  Nu zelfs al spam in dit forum.

  geplaatst op
 • Zeg Voortman, begin jij nu ook te zeuren? ;) Overigens blog, niet forum? Hoest trouwens met die viral games van je? Kunnen we al eens praten..?

  geplaatst op
 • Karel. Ik heb budget. Wat kost het me, je een jaar rond te laten rijden met onze overigens keurige reclame. Ik wil trouwens wel meten wat het me oplevert.

  geplaatst op
 • Henkjan, bedankt voor de interesse. Ik reken een CPM (Cost Per Mile) van 1 euro. Per week fiets ik gemiddeld 20 miles. Om conflicterende accounts op mijn fiets te voorkomen: om wat van soort product of dienst gaat het? Ik kan je dan gelijk wat meer info over de opbrengsten geven.

  geplaatst op
 • :)

  Het gaat over de snelstgroeiende no nonsense hostingprovider van Nederland: mijndomein.nl
  Meting volgens niet publieke top 100 lijst van SIDN. We staan nu op No 3.

  geplaatst op
 • Hmm, raar dit soort reclame.. Ik zeg altijd maar: Offline Marketing Sucks.. Zo ook bij deze fietsspam.

  geplaatst op
 • Hmmm we hebben momenteel ook een campagne via jullie lopen en die is inderdaad meetbaar ...

  geplaatst op
 • Wat een gespam hier op de late avond! Okay, voor deze keer dan, maar ruimen jullie straks zelf de rommel even op? ;-)

  geplaatst op
 • Ik verbaas me erover dat de lokale overheid niet optreedt tegen dit soort acties. Veel van deze flyers belanden op straat, verpesten het straatbeeld en moeten door een betaald iemand worden opgeruimd.
  Er moet toch wel één of andere milieuverordening zijn waarmee deze adverteerders aangepakt kunnen worden? Ze zetten overduidelijk hun naam op de flyers dus het zou geen probleem moeten zijn de initiators te vinden.

  geplaatst op
 • Sint, ik denk dat ook in dit geval de wal uiteindelijk het schip zal keren. Al die Metro's en Spitsen die achterblijven in de trein, daar was destijds ook veel over te doen. Blijkbaar heeft de NS met deze uitgevers bevredigende deals kunnen sluiten. Ook de gemeenten zullen uiteindelijk de adverteerders /de bureaus een fee gaan vragen voor hun vervuiling. Of er een zelfs nog een graantje van meepikken, zie de uitverkoop van de kabelnetten aan UPC hier in Haarlem.

  geplaatst op
 • 99 tot 100 % verdwijnt in de kliko?? Dat zou mooi zijn ja, ik denk niet dat iedereen zo normaal is en ik vermoed dat er behoorlijk wat als zwerfafval verder gaat..
  GOED INITIATIEF, ik ben allleen bang dat ze al op zijn de stickers..
  Maar goed om te weten dat ik niet de enige ben die bestookt worden met reclame niet relaxed vindt.

  geplaatst op
 • @george leuke reactie, dankjewel! Heb nog zeker driehonderd stickers liggen dus jouw exemplaren zijn onderweg. Geldt ook voor alle lezers van MF natuurlijk: mail me je adres (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)) en ik stuur je de stickers per post.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.