Website Commissariaat voor de Media gehacked door Turkse hackersbeweging

Website Commissariaat voor de Media gehacked door Turkse hackersbeweging
, Upstream
@marcoderksen

Webite Commissariaat voor de Media gehacked door Turkse hackersbewegingDe website van het Commissariaat voor de Media is gehacked door de onbekende Turkse hackersbeweging Darksecret & MRC. Wie de site op dit moment bezoekt wordt automatisch doorverwezen naar de website aythaber.com. De groep vraagt aandacht voor de ophef die is ontstaan over de erkenning van de volkerenmoord op Armeniërs door Turkije. Drie aspirant- Kamerleden van Turkse afkomst zijn deze week door o.a. het CDA en de PvdA van de kieslijst verwijderd. De aspirant-Kamerleden kwamen in opspraak na uitspraken over de genocide op Armeniers. Op de website van de Turkse hackersbeweging worden de namen van deze drie aspirant-Kamerleden ook genoemd (via: mediamagazine.nl).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • De vermelde hackersbeweging is onjuist. De 'hackersbeweging' heet Ayyildiz team die overigens op hun website alleen maar roepen niet van hacken te houden en voor wereldvrede te zijn.

  De kneusjes weten niet eens hoe ze de mp3 automatisch in mijn firefox moeten laten afspelen. Als je de heersende vredelievende rap *kuch* wilt horen die je eigenlijk moet horen.. klik.

  geplaatst op
 • Lees net op Planet dat ook de website zinloosgeweld.nl vanmiddag gehacked is geweest.

  Inmiddels is deze laatste weer online en ligt de site van Commissariaat voor de Media er uit voor 'onderhoud'.

  geplaatst op
 • D66 Amsterdam nu ook gehackt (via Fok)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.