Nieuwe Nederlandstalige marketingblogs

Nieuwe Nederlandstalige marketingblogs

Wie de laatste jaren de ontwikkeling van de Nederlandse marketingblogs een beetje heeft gevolgd, heeft kunnen zien dat een aantal bloggers van het eerste uur inmiddels is afgehaakt. De vaak met enthousiasme opgestarte weblog bleek toch meer tijd te kosten dan aanvankelijk werd gedacht, de inspiratie is er niet meer of het succes van bezoekers en adverteerders bleef uit. Gelukkig komen er ook regelmatig nieuwe weblogs bij waardoor het aanbod gevarieerd blijft.

Zo is recentelijk Roy Huiskes gestart met zijn weblog chapter42.com over zoekmachine marketing. Zeker de moeite waard is bijvoorbeeld zijn analyse van de nieuwe

zoekmachine

vindmachine dabedoo.com.

Twee andere weblogs waar ik deze week tegenaan liep zijn Buzzmarketing.nl (van PR-bureau Busted) en Brand Merchandise. Er zijn er ongetwijfeld meer opgestart de laatste tijd dus als je een suggestie hebt, laat het even weten via de reacties hieronder!


Geplaatst in

DelenEr zijn 13 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.