De explosieve groei van me-media

De explosieve groei van me-media

De explosieve groei van me-media

We hebben op Marketingfacts al eens vaker verwezen naar de maandelijkse managementupdates of POV’s van Universal McCann. In deze updates wordt in het kort een aantal highlights gegeven over een actueel onderwerp.

Vandaag werd ik door AG Rapportenservice gewezen op Me-Media: The Explosive Growth of User Generated Content (pdf), een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van user generated content en de kansen die deze ontwikkelingen bieden aan adverteerders bieden. Aanrader!

Vergeet overigens niet ook de eerdere updates te bekijken over bijvoorbeeld mapvertising (pdf), het eerder genoemde in-game advertising (pdf) en social networks (pdf).


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • @Marco,

  Vind je dan van deze? Gratis Adviseurs

  Lijkt me toch zeker dat ook deze zich in de rubriek "user generated content" kan bevinden?

  geplaatst op
 • Eerder in de categorie commentspam. ;)

  geplaatst op
 • Hi Marco,
  Als taalliefhebber vind ik vooral de gekozen woorden schitterend. Me-media en Meconomy bekken heerlijk. Zelf had ik Mycasting bedacht voor de toekomst van audiovisuele content. Helaas was ik niet de eerste, maar het is wel een duidelijk signaal. Iedereen blijft op zoek naar zijn 15 minutes of fame.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.