Keuze uit 5851 nieuwbouwwoningen

Keuze uit 5851 nieuwbouwwoningen

Eindelijk transparantie! Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning is er nu Niki. Dat staat voor Nieuwbouw Kiezen en is de eerste website in Nederland met een actueel en volledig aanbod van nieuwbouwwoningen. De website is een gezamenlijk initiatief van de ontwikkelings- en bouwbranche en wordt onderschreven door het Ministerie van VROM en de consumentenorganisatie Vereniging Eigen Huis (VEH).

Het grote verschil met andere website’s is dat Niki.nl concrete en actuele informatie over verschillende woningen toont en dus niet per project. Er kan op diverse criteria (regio, prijs, type, enz.) gezocht worden in het totale aanbod, waardoor het makkelijker is om een geschikte woning te vinden. De (vaak zeer gebrekkige) informatie van gemeenten en projectontwikkelaars is hierdoor niet meer nodig. De inmiddels aangesloten partijen brengen gezamenlijk ruim de helft (het streven is 70% binnen 3 jaar) van de nieuwbouwwoningen op de markt. Zij hebben zich verplicht al hun woningen de komende jaren op niki.nl aan te bieden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • En ook hier, net als bij Funda, geen RSS-ondersteuning. Onbegrijpelijk dat juist woningsites geen gebruik van RSS (willen) maken.

    geplaatst op
  • Dit logo moet echt niet kunnen, lijkt echt veel te veel op het logo van Q-dance!
    Heel slecht gejat!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.