Paul Molenaar COO Online en Media Innovatie Sanoma Uitgevers

Paul Molenaar COO Online en Media Innovatie Sanoma Uitgevers

Paul Molenaar COO Online en Media Innovatie Sanoma (Foto: Boris Veldhuijzen van Zanten)Zit je rustig aan het zwembad met een goed boek komt er een smsje binnen dat Paul Molenaar met ingang van 1 november is benoemd tot Chief Operations Officer Online en Media Innovatie bij Sanoma Uitgevers. Voldoende reden om een hotspot op te zoeken om dit hier te melden.

Nadat Sanoma Uitgevers eerder dit jaar bekend maakte dat print en online zouden worden gesplitst (mede om online meer ruimte te geven om zich te kunnen ontwikkelen), zal het voor velen geen verrassing zijn dat Paul Molenaar deze nieuwe functie van COO Online en Media Innovatie gaat invullen. Molenaar is daarmee verantwoordelijk voor alle online en nieuwe media activiteiten van Sanoma Uitgevers. Molenaar blijft overigens aan als Chief Executive Officer van dochteronderneming ilse media groep.

Paul, van harte gefeliciteerd en heel veel succes in de nieuwe functie!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Chief Operations Officer Online en Media Innovatie bij Sanoma Uitgevers. & Chief Executive Officer bij Ilse Media Groep. Ik hoop dat ze bij Sanoma grote visitekaartjes hebben! Iig gefeliciteerd en ben benieuwd naar die online ontwikkelingen.

  geplaatst op
 • Hi Marco,
  Ik las het bij PLanet Multi Media en miste onze scoop, zeker gezien de relatie met IM. Maar zelfs op vakantie weten ze je vervolgens te vinden.

  geplaatst op
 • Ik weet niet wat het is maar volgens mij zit Molenaar in zijn eentje tien eeuwen indianengeschiedenis in te halen met al zijn geChief.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.