Apple promoot iPod Nano modellen op MySpace

Apple promoot iPod Nano modellen op MySpace
Eerder dit jaar schreef ik al een (uitgebreid) artikel dat steeds meer bedrijven en artiesten MySpace ontdekken als goedkoop promotiekanaal. Apple is de nieuwste toevoeging aan het groeiend aantal bedrijven, die MySpace opnemen in hun mediamix / marketingstrategie. Ter promotie van de nieuwste iPod modellen heeft Apple op MySpace profielen aangemaakt voor de Nano pink, green en blue.

Ieder model heeft in korte tijd een geweldig aantal vrienden opgebouwd, en dat voor levenloze objecten! Tot dusver is de iPod nano green het populairst met meer dan 7500 vrienden. De MySpace profielen van de nano's zijn erg stijlvol vormgegeven (in tegenstelling tot de gemiddelde MySpace pagina) en bevatten afbeeldingen, commercial trailers, wallpapers, screensavers en links naar de Apple Store. Elke iPod heeft ook zijn eigen unieke playlist die korte samples van nummers spelen zodra de pagina laadt. Mocht een liedje je als muziek in de oren klinken, dan ben je één click verwijderd van de Apple iTunes Store (iTS).

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.