Playboy troeft de bierkaai af

Playboy troeft de bierkaai af
, Dimmle
@andersfloor

Buiten is het twaalf graden. Binnen maakt mannelijk Nederland zich op voor Heleen van Royen. Nog een paar dagen en de niets en niemand ontziende schrijfster (“de column kwam van rechts”, prevelt Oudkerk nog dagelijks) is in volle glorie te bewonderen in de Playboy. Dat haar man Ton de reportage zal opluisteren met zijn eigen hang- en sluitwerk zal voor de gemiddelde lezer even slikken zijn maar goed, voor een beetje milf moet je dan maar even door de zure appel heen bijten.

Playboy heeft de bui dit maal zien hangen. Elke keer was het immers weer raak: nog voordat het magazine in de winkel ligt, gingen de naaktfoto’s via sites als Mokkels.nl en VKMag in moordend tempo over het internet. Deze editie pakt het blad het anders aan: Schrijf je in en ontvang straks als eerste unieke behind the scenes foto’s en videobeelden. Voor niets? Ja, voor niets. Want ook Playboy beseft dat het zo ondertussen maar beter is om de piraterij op internet af te troeven via een voorinschrijving dan om de illusie te koesteren dat de klant op D-Day naar de kiosk blijven rennen. Vroeg of laat zal het blad volledig online gaan en dan is het prettig als je de consument al aan boord hebt.


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.