Wat zijn de beste marketing & communicatie blogs van Nederland?

Wat zijn de beste marketing & communicatie blogs van Nederland?

Wat zijn de beste marketing & communicatie blogs van Nederland?Sinds gisteravond ben ik als ‘vakjury’ druk bezig met de beoordeling van de beste marketing & communicatie blogs van Nederland. Eén voor één loop ik de ruim 100 weblogs langs en beoordeel ze op actualiteit, authenticiteit, vormgeving en relevantie voor het vakgebied. Marketingfacts (en Upstream) zijn beide uitgesloten van deelname.

Inmiddels heb ik er 50 beoordeeld waarvan ik er een aantal heb moeten verwijderen uit de lijst omdat ze ofwel gestopt zijn ofwel omdat ze een andere focus hebben gekregen en niet (meer) relevant zijn voor het vakgebied. De uiteindelijke volgorde zal overigens niet alleen door de vakjury worden bepaald maar voor een deel ook door de Google PageRank en voor een nog belangrijker deel door de beoordeling van de leden van Marketingfacts. Afgelopen week hebben ruim 3,000 leden een uitnodiging gekregen om hun favoriete 5 weblogs te benoemen. Op 1 december sluit deze beoordelingsronde en zullen we voor het eerst een onafhankelijke top-100 publiceren!

Iemand al een idee wie de eerste plek zal gaan innemen?


DelenEr zijn 13 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.