Philips zet eerste stapjes in Second Life

Philips zet eerste stapjes in Second Life

Philips zet eerste stapjes in Second LifeAls BNR Nieuwsradio, Beleggers Belangen, Zibb.nl, Webwereld, Elsevier, Telegraaf, Parool, NU.nl, Twinkle, RetailTech en Adfoblog er vandaag over schrijven, dan kan het niet anders dan belangrijk nieuws zijn. We hebben het natuurlijk over Philips die vandaag bekend maakte dat het zijn eerste stapjes zet in de virtuele wereld van Second Life.

Philips Design heeft daarvoor een samenwerkingsovereenkomst getekend met ontwerpbureau Rivers Run Red. Philips wil zijn aanwezigheid in Second Life vooral gebruiken om feedback te krijgen over innovatieve concepten, bewoners te betrekken in creaties en beter inzicht te krijgen in potentiële kansen in deze virtuele omgeving.

Philips is niet het eerste bedrijf dat actief is in Second Life. Zo verkoopt de kledingketen American Apparal er kleren, heeft het Britse persbureau Reuters er een vestiging, exploiteert hotelketen Starwood een hoteleiland en geeft Duran Duran er virtuele concerten. Voor een overzicht van bedrijven die actief zijn in Second Life verwijs ik naar een eerder bericht op Marketingfacts over corporate communicatie in Second Life. En voor wie nog nooit van Second Life heeft gehoord zou ik zeggen, duik eens in het archief!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.