Google lanceert Patent Search

Google lanceert Patent Search

Viral marketing for voice-accessible information service

Enig idee wat bovenstaande illustratie moet voorstellen? Het betreft een schematische weergave van een virale marketing methode voor spraakgestuurde informatiesystemen dat is gepatenteerd op 16 december 1999 door ene David L. Morton van Talk2 Technologies, Inc.

Dit is slechts één van de 7 miljoen patenten die je gedetailleerd kan doorzoeken met het vandaag gelanceerde Google Patent Search. Voorlopig zul je er alleen patenten vinden die zijn ingediend bij de United States Patent and Trademark Office (USPTO) maar zelfs dat levert al ruim 700 marketing-gerelateerde patenten op. Handig?


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Wacht met spanning op de NL versie

  geplaatst op
 • Ik denk het wel, voorar omdat het hier niet bij zal blijven. Geen beter publicatiemodel dan Google Legal op termijn denk ik. Erg interessant wat ik tegen kom op IPTV....

  geplaatst op
 • Damn, why didn't i think of that...


  Zou hier bericht van komen op het beste idee van nederland ( Veronica)? Daar zwaaien ze altijd met patenten...Nu niet meer nodig?

  Overigens zag ik in een flits wel allemaal huilende vaders die hun tuinhuis met werkbank in de fik aan het steken waren.

  geplaatst op
 • Hmm, 1100 patenten van mijn werkgever te vinden.. Volgens mij is dit nog niet de hele database, want ik weet dat het (in the US ingediend en toegekend) minstens 10 keer zo veel moet zijn....

  geplaatst op
 • Marco, geweldig! Wat een patenten! En wat zitten er geestige en soms ook bruikbare dingen tussen!

  geplaatst op
 • Hele opluchting dat je nu niet meer hoeft te werken met die crappy-search van uspto. Heb er een beetje mee lopen spelen en dit is perfecto. Ik rommel veel in die search patenten dus dit is voor mij echt wel een uitkomst (en voor hunzelf waarschijnlijk ook).

  geplaatst op
 • Een prachtig overzicht van hoeveel creativiteit de kop in wordt gedrukt door patenten en copyrights.

  Het allergrootste deel van die patenten wordt nooit door de bedenkers tot producten uitgewerkt, en kunnen vanwege die patenten ook niet meer door niet-bedenkers tot producten worden uitgewerkt, zonder allerlei rechtszaken en gedoe. Best sneu allemaal...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.