Vanavond: Nieuwjaarsborrel 212, IPAN en IAB

Vanavond: Nieuwjaarsborrel 212, IPAN en IAB
,

Vanavond is het zover: de traditionele 212 nieuwjaarsborrel in de Felix Meritis. In samenwerking met IAB Nederland en het IPAN luiden we feestelijk het nieuwe interactieve jaar in. 

Er hebben zich 430(!) mensen aangemeld. Het wordt dus een gezellig drukke bijeenkomst waar je alle collega’s een gelukkig 2007 kunt wensen. Om 19.00 gaat de Concertzaal van de Felix Meritis open voor een gezellig hapje en drankje. De borrel eindigt om 23.00.

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt tot 8 uur gegarandeerd toegang. Daarna is iedereen welkom totdat de ruimte vol is. Toegang is gratis, iedereen krijgt twee consumptiebonnen uitgereikt bij binnenkomst.  Het belooft nog gezelliger te worden dan bij de vorige nieuwjaarsborrel, dus tot vanavond!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Het was een zeer geslaagde en drukke borrel. Iedereen bedankt voor je komst!

    geplaatst op
  • Was absoluut gezellig; nog bedankt voor de organisatie Gert-Jan (en de anderen die er aan hebben meegewerkt)!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.